Tilbud! Autoblow 2 Blowjob Maskine Expand
Hold musen over billedet for zoom

Autoblow 2 + Blowjob Maskine

Autoblow 2 Autoblow 2

Nyhed

Autoblow 2 +, en revolutionerende blowjob maskine, der tilsluttes stikkontakten, som giver dig en lækker, realistisk følelse af oralsex, en dejlig blød, stimulation, som du kan nyde håndfrit.

Flere detaljer

Fjernlager: forventet levering 3-4 dage

DKK 919,00

DKK 1.195,00

-DKK 276,00

Fordelene ved at handle hos os

Hurtig levering.Hurtig levering.Prismatch � fordi vi er billigstPrismatch - Klik Her.
Helt neutrale pakker.Helt neutrale pakker.Kundeservice : (+45) 22 55 90 39.Kundeservice : (+45) 41 14 65 14.
Vi er E-mærket.Vi er E-mærket.Gratis levering ved køb for 600 DKK.Gratis levering ved køb for 600 DKK.
30 dages returret30 dages returret.Altid gode tilbudAltid gode tilbud.
100% kvalitets produkter.100% kvalitets produkter.Sikker betaling.Sikker betaling.

Autoblow 2 + er en revolutionerende blowjob maskine, der tilsluttes stikkontakten, som giver dig en lækker, realistisk følelse af oralsex, en dejlig blød, stimulation, som du kan nyde håndfrit.

Autoblow 2 + repræsenterer det næste skridt i udviklingen af denne vellykkede automatiske blowjob robot. Denne nye model byder på mindre forbedringer, især hvad angår stimulering af din penis. I modsætning til den tidligere version, har Autoblow 2 +, 3 rækker af stimulerende perler, i modsætning til 2 rækker i forgængeren.

Nyd følelsen af de bløde læber, der omslutter din penis, mens 3 stimulerende perlekæder i maskinen bevæger sig op og ned, der giver følelsen af et lækkert blowjob.

Med Autoblow 2 + bestemmer du selv, hvor blide eller intense stimulationer du ønsker. Indstil intensiteten via drejehjulet i bunden, du vælger selv, om du vil, have rolige og bløde bevægelser eller om du vil have mere action.

Brug altid en generøs mængde vandbaseret glidecreme sammen med din Autoblow 2 +, for at få den mest realistiske oplevelse.

Denne unikke blowjob maskine kan bruges af alle mænd, den indvendige sleeve fås i tre forskellige størrelser. Vælg sleevet med den diameter, der passer bedst i forhold til diameteren på din penis, for at få den bedste oplevelse med Autoblow 2 +.

A : Diameter 2,4 - 3,2 cm
B : Diameter 3,2 - 4,4 cm
C : Diameter 4,4 - 5,9 cm

Materiale : ABS / Kunstig hud (phthalat-fri)

Skriv en anmeldelse

Autoblow 2 + Blowjob Maskine

Autoblow 2 + Blowjob Maskine

Autoblow 2 +, en revolutionerende blowjob maskine, der tilsluttes stikkontakten, som giver dig en lækker, realistisk følelse af oralsex, en dejlig blød, stimulation, som du kan nyde håndfrit.