Hvilken Er Den Bedste Penisring

Penisringe er nok det enkleste når det drejer sig om sex hjælpemidler. Penisringe forebygger at blodet flyder tilbage fra din penis, hvilket bidrager til at erektionen føles hårdere og du holder længere end normalt, hvilket gør at du kan holde længere og du opnår en bedre orgasme.

Penisringe fås også med klitoris stimulatorer knyttet i form af små pigge eller nobre. Ønsker du noget mere spændende, burde du prøve en vibrerende penisring, den giver særlige fornemmelser for begge parter. En vibrerende penisring er en populær tilføjelse til natbordsskuffen.

Vibrerende Penisringe

Hvis du har lyst til noget specielt, bør du prøve en vibrerende penisring. De har den samme erektion, styrkende kvaliteter som en almindelig penisring, med en elastisk ring, der vil passe enhver størrelse og en vibrerende bullet til at tantalise hendes klitoris!

Lavet af elastisk materiale, med en vibrerende bullet i toppen, der med lethed overføre vibrationerne, så både du og din partner vil få glæde af en summende penisring.

Penisringe Til Testiklerne Og Penis

Der er ingen grund til, at dine testikler overlades uden nogen handling, når det drejer sig om penisringe. Med en ring for penis og en til dine testikler, vil disse elastiske penisringe giver dig intense fornemmelser. Nogle har endda en ekstra vibrerende motor for dobbelt stimulation.

Hvis du søger efter ekstra udholdenhed fra en penisring, skal du undgå dem med en penis og testikel vibrator - de dobbelte vibrationer vil hurtigt skubbe dig ud over kanten!

Justerbare Penisringe

Hvis du og din partner søger efter ny penisring med et fast greb, vil en justerbar penisring give jer muligheden for selv at justerbare hvor et fast greb i ønsker der skal være om hans penis. Nogle ønsker en rigtig stram pasform, andre foretrækker den lidt løsere - den eneste måde du kan finde ud af, hvad der er bedst for dig, er ved at prøve.

Justerbare penisringe er god for nybegyndere og dem med større penis. Den bløde sløjfe kan løsnes eller strammes ved hjælp af en kugle, der er sat på strengene. Disse penisringe vil få ham til at føle sig større og hårdere, og hjælper samtidig med til at opbygge hans udholdenhed.

Metal Penisringe

Hvis du allerede er vant til penisringe og kender diameteren på din erigerede penis, kunne en stiv metal penisring måske være noget for dig.

Dette super stærke sexlegetøj vil give en fasthed omkring bunden af din penis, med et næsten kyskhed-lignende greb, der vil holde dig i gang hele natten lang. Mange stive penisringe vil også passe testiklerne, så de kan bæres hele dagen.

Se mere i vores andre guides

Vibrator Guide
Sexlegetøj Til Mænd
Dildo Guide
Sexlegetøj Guide

Kategorier