Penisring Guide

Vores guide hjælper dig med at vælge den bedste penisring for dig og din partner. Uanset om du søger efter elastisk eller en vibrerende penisring, kan du finde alle de oplysninger du har brug for her.

Hvilken er den bedste penisring

Penisringe er nok det enkleste når det drejer sig om sex hjælpemidler. Penisringe forebygger at blodet flyder tilbage fra din penis, hvilket bidrager til at erektionen føles hårdere og du holder længere end normalt, hvilket gør at du kan holde længere og du opnår en bedre orgasme.

Denne guide forklarer forskellene mellem en vibrerende penisring, dobbelt penisring, justerbare penisringe og stive penisringe.

Læs mere : Hvilken er den bedste penisring

Sådan måler du din penis

Det er vigtigt at vælge en penisring der passer din penis ordentligt, hvilket igen gør at din nydelse holder længere og du opnår en bedre orgasme. Selv hvis du er ude efter en elastisk penisring, er det en god ide at måle først.

Nogle mennesker vælger en penisring, der sidder i bunden af ens penis, andre vælger en penisring, der går rundt om både penis og testiklerne. Denne guide vil fortælle dig, hvordan du måler dig selv for begge slags.

Læs mere: Sådan måler du din penis

Sådan bruges en penisring

Find ud af, hvordan man kan sætte den på og bruge en penisring med vores guide. Nogle mennesker vælger en penisring, der sidder i bunden af ens penis, andre vil have følelsen af en penisring, der går rundt om penis og testiklerne. Denne guide vil forklare dig, hvordan man kan sætte begge slags penisringe på.

Denne guide forklarer hvordan stiv penisring på. Hvis du gerne vil vide, hvordan du sætter en elastisk, vibrerende penisring på, skal du læse, sådan bruges en vibrerende penisring.

Læs mere : Sådan bruges en penisring

Sådan bruges en vibrerende penisring

Uanset om du leder efter noget, der kan hjælpe dig med at holde længere eller give en ekstra glæde, kunne en vibrerende penisring være lige hvad du har brug for. De er fremragende for par og er den perfekte måde at øge glæden, ved at have sex sammen med din partner.

Hvis du vil vide, hvordan en vibrerende penisring virker, Forplay har et ekspert team som er her for at hjælpe med at besvare dine spørgsmål.

Læs mere : Sådan bruges en vibrerende penisring

Se mere i vores andre guides

Vibrator Guide
Sexlegetøj Til Mænd
Dildo Guide
Sexlegetøj Guide

Kategorier