Sådan Bruges Onani Sexlegetøj

Leder du efter noget til at revolutionere dit sexliv med, onani sexlegetøj giver en bedre og mere ægte fornemmelse, de er med teksturer, der stimulerer og pirrer nerveenderne i din penis bedre end en hånd kan gøre.

Mandligt onani sexlegetøj som Fleshlight er et fantastisk stykke sexlegetøj for mænd - de er nemme at bruge, lette at rengøre og giver en lækker stimulation. De er også langtidsholdbare, tilmed kan du eksperimentere med forskellige teksturer og stilarter uden at sprænge banken.

Hvis du eller din partner har forbehold overfor mandligt sexlegetøj på grund af deres realistiske udseende, en ikke-anatomisk onanist er et godt alternativ. Hvis du leder efter en mere realistisk oplevelse, bør du tjekke vores udvalg af realistiske vaginaer.

Ved hjælp af en handjob onanist bygger du dig op til en mere tilfredsstillende klimaks, hvilket fører til en mere seksuel tilfredsstillelse - uanset om du er i et forhold eller ej.

En handjob onanist er generelt mere diskret end andre onani produkter og er ikke anatomisk designet, hvilket gør dem tiltalende og ikke-truende. Indersiden af en handjob onanist har en tekstureret kanal, der stimulerer din penis mens ydersiden ofte er riflet for at sikre et godt greb under brug.

Mange handjob onanister, ligesom Marc Dorcel Deep Stroker Handjob Onani Sleeve er vendbart og tilbyder to helt forskellige teksturer i ét mandligt sexlegetøj til dobbelt sjov.

Alle handjob onanister skal anvendes med en glidecreme, så handjob onanisten glider op og ned ad din penis uden ubehagelige friktioner.

En vandbaseret glidecreme, kan bruges med alle handjob onanister. Glidecreme bør anvendes på både indersiden af onanisten og din penis. Når du og din onanist er tilføjet med glidecreme, kan du trænge ind i onanisten. Start med at arbejde med den omkring hovedet af din penis, nyd fornemmelsen af indgangen, men vær sikker på at alt er blevet tilføjet med glidecreme. Gør dig nu klar til at trænge ind i onanisten.

I første omgang kunne indgangen til din onanist ligne at være for stram, men onanisten vil udvide sig, til at kunne tage din omkreds. Hold fast om onanisten og kør den ned til bunden af din penis, når du er inde, er det tid til at arbejde med den.

Start med, at tage fat på ydersiden af onanisten og kør den forsigtigt op og ned af hele din længde. Pas på ikke at gå for langt frem og tilbage til at begynde med, så du ikke glider ud af den - når du så har styr på din onanist, kan du være mere energisk med dine bevægelser. Prøv at dreje onanisten, når du flytter den, dette gør at du masserer penishovedet.

Hvis din onanist har en åbning i den anden ende, som de fleste af dem har, kan du bruge din finger til helt eller delvist at dække hullet for at øge sugeniveauet. Det kan tage lidt tid for at kunne mestre kunsten af det varierende sugeniveaue og samtidig holde styr på din onanist, men som med alt andet, øvelse gør en til mester.

Første gang du bruger din onanist, vil du sandsynligvis komme ganske hurtigt, men efterhånden opbygger du din seksuelle udholdenhed, som er det en onanist kan hjælpe dig til at blive.

Par har brugt vibratorer i årevis, og selvom du ikke kan bruge en onanist mens du har sex, er de også gode at bruge sammen med din partner. Vælge en onanist med et transparant tekstur, så kan du både få en intim visning af handlingen når din partner bruger den på dig.

Brug en onanist som en del af forspillet med din partner, dette intensivere din fornøjelse før i skal have sex, men de er også fantastiske til gensidig onani. En onanist vil lette din partners arbejde ved et handjob, og du vil elske din onanist endnu mere, når din partner bruger den på dig.

Se mere i vores andre guides

Vibrator Guide
Sexlegetøj Til Mænd
Dildo Guide
Sexlegetøj Guide

Kategorier