Begynder Guide til Dildoer

Når du ønsker tilfredshed, bør du nå frem til en dildo. En dildo fås i mange forskellige farver, former og størrelser, dildoer er designet til at give en penetrerende fornøjelse i modsætning til noget andet.

Selv om de ikke kan rotere, vibrere eller pulserer, giver dildoer dig den form for glæde, du får nemlig ingen hjælp fra en elektrisk motor, du vælger selv din helt egen rytme med dildoen som føles bedst på dig.

Når du starter ud med dildoer, er alt hvad du skal gøre, er at skrive, dejlig dildo i Google og du vil blive præsenteret med et enkelt resultat, som er den perfekte dildo til dig! Verden af dildoer er stor, derfor har vi opdelt vores dildoer i flere kategorier, for at hjælpe din med at kunne finde lige netop den dildo som passer bedst til dig.

Anal Dildoer

Anal dildoer hører til i kategorien Anal Sexlegetøj. De er specielt designet til anal brug, og der er nogle vigtige forskelle mellem dem og en standard dildo. Anal dildoer er ofte slankere i omkredsen og er udformet med henblik på at gøre dem mere stimulerende for alle de vidunderlige nerveender - især når det kommer til målrettet stimulation af mandens prostata. Ofte vil anal dildoer have en tragtformet base for ekstra sikkerhed.

Strap On Dildoer

Hvis du planlægger at nyde strap-on sex med din partner, så er det her du skal se! Du kan finde et udvalg af seletøj, med kompatible dildoer som medfølger sammen med seletøjet.

Begyndere vil sætte pris på strap on kits, da de er nemme at bruge og er enkle at bære. Hvis du har nydt strap-on sex før, men søger at opdatere din samling, tag et kig under vores strap on dildoer, for vi har en bred vifte af slidstærke og holdbare seler, der passer til alle kompatible dildoer, som du måske allerede har.

Dobbelt Dildoer

En dildo - med to ender! Selv om dette sexlegetøj ser truende ud, er de ekstremt behagelige. Dobbelt dildoer kommer i en række størrelser og former, så du kan bøje dem og sno dem, dermed kan du nyde forskellige positioner eller opleve det sjove ved dobbelt penetration. Dobbelt dildoer kan nemt nydes to personer - eller bare én person, der elsker en smule ekstra længde på deres sexlegetøj.

Glas Dildoer

Lavet af massivt borosilikatglas, disse dildoer er ikke så sarte som de ser ud til at være. Faktisk er glas dildoer meget holdbare og kan anvendes opvarmet eller afkølet, uden at du skal have frygt for at de revner.

Materialet og udformningen af en glas dildo, gør dem perfekte til g-punkt og prostata stimulation, det glatte glas gør indsættelse let og komfortabel. Glas dildoer er også let at holde hygiejnisk rene, så de er også strålende til anal brug.

Oppustelige Dildoer

Jep, du hørte rigtigt - disse dildoer kan pustes op! Lavet af fleksibel latex eller gummi, disse dildoer kan pumpes op med luft, ved hjælp af den vedlagte pumpe, for at skabe en dildo, som er enorm i både længde og omkreds.

Hvorfor skulle nogen ønske en oppustelig dildo - Fordi det skaber en fyldigere følelse, der strækker dig til tilfredshed, det er derfor! For begyndere, anbefaler vi at du starter i det små, så du langsomt kan eksperimentere, indtil du kommer til den størrelse, du ønsker.

Mega Dildoer

Temmelig selvforklarende, store mega dildoer er dildoer som er store både i omkreds og længde. Det omfatter også ekstra store dildoer, så uanset om du kan lide det stort, langt eller måske begge dele - kan du finde noget, der passer til dig.

Men du kan læse beskrivelserne af produktet - nogle af de store dildoer er så massive, at de bør være en meget erfaren bruger for at du kan modtage dem op i din skede.

Stål Dildoer

Hårde og stive, det lyder ikke tiltalende, men den høje glans og det lækre finish, samt den kølige fornemmelse skaber en fantastisk følelse, når de anvendes internt. Stål dildoer er også super glatte, der giver mulighed for nem penetration, som er fantastisk til nybegyndere.

Førende mærker som Njoy er har fremragende anmeldelser på deres stål dildoer!

Realistiske Dildoer

Realistiske dildoer er utrolig populære, fordi de ligner den ægte vare, og endnu vigtigere, de passer til dem som har lyst til den ægte vare. De fås i mange forskellige størrelser og former. Realistiske dildoer er gode for nybegyndere, da de er nemme at håndtere, lette at bruge og er formet til at passe perfekt i skeden.

Realistiske Dildoer Med Vibrator

Hvis du har været på udkig efter en realistisk dildo med vibrator, men har ikke fundet den endnu, er det, fordi de rent faktisk findes vibratorer kategorien. Et realistisk dildo med vibrator giver dig en realistisk fornemmelse af en penis, men med tilføjelsen af lækre vibrationer.

Masser af de realistiske dildoer med vibrator er realistisk i følelsen, selvom de både kan være lys lilla og glitrende, andre kan selvfølgelig også være støbt direkte fra en mands penis, som dermed ser også ser mere realistisk ud.

Silikone Dildoer

Hygiejniske, allergivenlige og lugtfrie - Silikone dildoer er beregnet til dem som får allergiske reaktioner af gummi og for dem som er følsomme over for latex.

Glatte og faste, silikone dildoer er det ideelle sted at starte, hvis du søger sexlegetøj som er smukt og langtidsholdbart.

Se mere i vores andre guides

Vibrator Guide
Sexlegetøj Til Mænd
Dildo Guide
Sexlegetøj Guide

Kategorier