Vælge Den Perfekte Vibrator

Forplay har over 600 forskellige typer af vibratorer, så at finde den bedste vibrator for dig kan virke lidt skræmmende. Den bedste måde at starte på din søgen efter den rigtige vibrator, er at du nogenlunde skal vide hvilken størrelse du ønsker på din nye vibrator.

Når du har fundet ud af hvor stor du ønsker den skal være, så tænk over, hvordan du vil bruge din vibrator. Hvis du ønsker noget til intern stimulering, skal du være meget opmærksomme på formen og bevægelserne som vibratoren udfører. Hvis du leder efter ekstern klitoris stimulation, skal du overveje, om du foretrækker en vibrator fremstillet af blødt eller hårdt materiale. Hvis du ønsker en virkelig kraftfuld vibrator, bør du vælge en genopladelig vibrator. Men hvis støjniveauet er vigtigere for dig end magten, skal du kigge efter en vibrator som er ekstra lydsvag.

Hvad er du på udkig efter?

Jeg er en KVINDE som er på udkig efter...
Klitoris stimulation
Intern stimulation
Intern og klitoris stimulation
G-punkt stimulation
Diskret, luksuriøs stimulation
Prøv en...
Bullet Vibrator, Klitoris Vibrator, Magic Wand Vibrator
Klassisk Vibrator, Realistisk Vibrator
Rabbit Vibrator
G-punkt Vibrator
Genopladelig Vibrator, Luksus Vibrator, Mini Vibrator
Vi er et PAR som er på udkig efter...
En vibrator vi kan bruge når vi har sex
En vibrator til forspillet
En vibrator vi sammen kan bruge
Prøv en...
Butterfly Vibrator, Penisring Med Vibrator
Bullet Vibrator, Finger Vibrator, Magic Wand Vibrator
Trådløst Fjerbetjent Sexlegetøj, Vibrator Æg

Materiale og Fleksibilitet
Materialet i din vibrator vil gøre en stor indflydelse på, hvordan den føles. Allergivenlig gummi eller jelly gummi er blødt og smidigt - det bruges til ting som rabbit og finger vibratorer, der gør at vibrationerne sendes gennem ørerne og eventuelle knuder, for at give en dig en ubeskrivelig, lækker følelse.

Plastik vibratorer er hårde at røre ved, hvilket gør dem perfekt til faste og præcise stimulationer af din klitoris eller g-punktet. Plast materialet er belagt med et ABS plast-materiale, der gør den glat og giver den en lækker fløjlsagtig, blød overflade, men som stadig føles fast og hård.

Vibratorer som er lavet af silikone, føles silkeagtig og varmes hurtigt op til din kropstemparatur. Én ting at huske, når du bruger en silikone vibrator, er, at du kun må bruge vandbaseret glidecreme sammen med den.

Batteri, Lysnet Drevet eller Genopladelig
En batteridrevet vibrator er den mest populære form for vibratorer, da de er billigere at købe i første omgang, og på Forplay lagerfører vi alle batterierne, du har behov for, til at holde din vibrator igang. Du bør ikke bruge genopladelige batterier i vibratoren, da de er lidt større end almindelige batterier og nogle gange bliver kilet fast.

Hvis du leger med tanken om en genopladelig enhed, bør du købe en genopladelig vibrator, så får du heller ikke ekstra udgifter på batterier. Genopladeligt sexlegetøj er dyrere, men deres overlegne teknik har også den ekstra fordel, at de er mere lydsvage end batteridrevne vibratorer.

Lysnet-drevne vibratorer er som regel de mest magtfulde vibratorer, men du skal være i nærheden af en stikkontakt for at kunne bruge dem - dertil er de heller ikke vandtætte.

Vandtætte Oplysninger
Vandtætte vibratorer er fantastisk til brug i badeværelset og er nemme at rengøre. De fleste af vores vibratorer har oplysninger om de er vandtætte, men det er vigtigt at kende forskellen mellem det, vi kalder stænktæt og 100% vandtæt sexlegetøj.

Stænktæt betyder, at din vibrator ikke er 100% vandtæt, men kan tørres af med en fugtig klud til at rengøre den. Du skal passe på ikke at lade noget vand komme ind i de elektriske komponenter.

100% vandtæt betyder, at dit sexlegetøj kan bruges under vand. Vibratorer er faktisk vandtæt designet, så de vil være 100% vandtætte, når de er lukket ordentligt. Nogle af de mærker som har 100% vandtæt, genopladeligt sexlegetøj er, We-Vibe, Swan, Jimmyjane, LELO og det meste sexlegetøj fra Je Joue og Fun Factory.

Se mere i vores andre guides

Vibrator Guide
Sexlegetøj Til Mænd
Dildo Guide
Sexlegetøj Guide

Kategorier