Leveringsmuligheder

Vi leverer dine varer præcis, som du ønsker det og hvor du ønsker det.

Alle ordre sendes med GLS og koster kun kr. 39,- Køber du for over kr. 600, giver vi dig gratis forsendelse.


Du kan få din pakke leveret lige hvor du ønsker det!

Hvis du ikke er hjemme når GLS kommer forbi, kan vi stadig hjælpe dig. Du skal bare skrive i kommentarfeltet til os, når du indtaster dine adresse oplysninger, hvor GLS må stille din pakke. Vi vil så notere dette og sørge for at GLS stiller din pakke på dit ønskede sted.

Vi må dog gøre gør opmærksom på, at du selv har ansvaret hvis pakken forsvinder fra stedet, som du har skrevet posten måtte stille pakken.

Få pakken leveret til en pakkeboks

Du kan også få din pakke leveret til en pakkeshop. GLS har afhentningsstationer forskellige steder rundt om i landet. Hvis du har en pakkeboks kan vi sørge for at du får den leveret dertil. Du må bare huske at oplyse os dit bruger-ID, for ellers har GLS ikke mulighed for at identificere din pakkeboks, og du får ligeledes heller ikke meddelelse om at en pakke er ankommet til din pakkeboks.

Du kan også få pakken leveret til din arbejdsplads

Hvis dine arbejdstider gør det umuligt for dig at nå i en GLS pakkeshop inden det lukker, kan vi sørge for at du får din pakke leveret på din arbejdsplads. Vi afsender alle pakker i yderst diskret emballage, så dine arbejdskolleger vil ikke kunne se hvad pakken indeholder, ligesom vi heller ikke bruger Forplay.dk som afsender, men MpA1 som afsender.


Kategorier