Begynder Guide til Vibratorer

Er du på udkig efter en vibrator, men ikke sikker på, hvor du skal starte i vores kategori over vibratorer. Med en bred vifte af former, størrelser, designs og funktioner, kan vores vibrator sektion være forvirrende for dem, der ønsker at købe deres første vibrator.

Denne guide hjælper dig med at vælge den vibrator, der bedst for dig og som forbedrer din onani oplevelse, alene eller sammen med din partner.

Bullet Vibratorer

Det mest populære valg når du skal vælge din første vibrator og ideel for par, er bullet vibratorer bygget til præcision stimulering. Bullet vibratorer er ideelle for kvinder, der er på udkig efter sexlegetøj til direkte klitoris stimulation under onani eller samleje. Den lille størrelse gør dem ideelle til brug under samleje uden at forårsage obstruktion til partneren.

Butterfly Vibratorer

Også kendt som strap-on vibratorer, disse vibratorer er lidt ligesom du bære et par trusser, der giver mulighed for håndfrie vibrerende stimulationer direkte til din klitoris. Butterfly vibrator får deres navn fra formen af klitoris stimulatoren, der er formet som en sommerfugl med sine spredte vinger. Nogle butterfly vibratorer har også en indsættelig skaft, der tilbyder samtidig intern og ekstern stimulation. Butterfly vibratorer er gode til onani eller til brug under samleje.

Klassisk Vibratorer

Disse vibratorer tilbyder en indsættelig fallisk form i en diskret stil. De kan bruges til direkte klitoris stimulation, men er primært designet til indsættelse. Disse typer af vibratorer blev oprindeligt markedsført som massageapparater og formålet var at berolige ømhed og smerter. Klassiske vibratorer er en billig måde at eksperimentere med indsættelige vibratorer og har ofte flere hastigheder som styres via en twist på basen.

Klitoris Vibratorer

Udtrykket, klitoris vibrator, henviser til enhver vibrator designet til at stimulere klitoris som sit vigtigste mål. Deres deisgn og form er skræddersyet til direkte stimulering af klitoris og tilbyder en form fra en enkelt punkt-lignende spids til en kop, der omgiver klitoris. Klitoris vibratorer har en tendens, til, at være større end en bullet vibrator, for at kunne rumme større batterier og større motorer, hvilket gør dem mere kraftfuld. De kan også anvendes til at stimulere et større område, hvilket gør dem velegnede til at stimulere dine andre følsomme områder.

Finger Vibratorer

Disse vibratorer er designet til at glide over din finger for at tilbyde dig den bedst mulige kontrol over din fornøjelse. Finger vibratorer er normalt små bullet vibratorer som er monteret i et struktureret tekstur, der kan bæres som en ring eller bare glide over din fingerspids. Enten du eller din partner kan bære en finger vibrator når i har sex, så du kan stimulere din klitoris uden at skulle holde på en bullet vibrator, der kan være glat at arbejde med, når der er glidecreme involveret.

G-punkt Vibratorer

Disse kurvede vibratorer er designet til at stimulere den mest følsomme del af skeden - G-punktet - under penetration. G-punkt vibratorer har normalt en opadgående kurve og en kurvet hoved for at sikre maksimal stimulation af denne følsomme plet. G-punkt stimulation er forbundet med kvindelig ejakulation eller squirting, derfor er en g-punkt vibrator ekstra populær, til at eksperimentere med.

Jelly Vibratorer

Disse fleksible, bløde vibratorer er lavet af det klassiske sexlegetøj materiale jelly. Jelly er let at vedligeholde og er ofte farvet, men pink er den mest almindelige farve. Jelly er holdbart og formes let. Den er også billigere end andre sexlegetøj materialer, dette betyder også jelly vibratorer koster som regel meget mindre.

Luksus Vibratorer

Hvis du ønsker det bedste i sexlegetøj teknologi og de bedste sexlegetøj materialer bør du vælge en af vores luksus vibratorer. Dette sexlegetøj ser ikke bare godt ud, det føles også fantastisk, ofte købes det for at erstatte en billigere vibrator. Hvis du har elsket og mistet en vibrator og du leder efter en forbedret version, bør vælge luksus sexlegetøj. Det er designet til at vare længere end billigere sexlegetøj, og de fleste af dem er genopladelige, hvilket betyder at du ikke får udgifter på dyre batterier.

Magic Wand Vibratorer

Disse vibratorer blev oprindeligt markedsført, til at blive brugt, til, at lindre ryg og nakke smerter, men de giver nogle utrolige klitoris stimulationer, en opdagelse, der har boostet salget af denne type vibrator verden over. De prale af de mest magtfulde vibrationer, som sexlegetøj har at tilbyde. Magic Wand vibratorer har et stort håndtag kronet med et stort hoved, der indeholder en kraftig vibrerende motor. Magic Wand vibratorer blev oprindeligt drevet af lysnettet, hvilket betød, at du ikke kunne strejfe for langt væk fra stikkontakten. Magic Wand vibratorer er nu tilgængelig i trådløse versioner, enten genopladelige eller drevet af batterier.

Massage Vibratorer

Disse vibratorer giver dig mulighed for at give din partner en afslappende og erotisk massage. Med særlige teksturer der vil ophidse nerveenderne og får dem til at snurre, de lindrer ømhed og smerte, men tilbyder også spændende stimulationer til dine mest sexede dele.

Mini Vibratorer

Lille og sensuelle, mini vibratorer er perfekte til førstegangsbrugere og nybegyndere indenfor sexlegetøj. Lille men perfekt dannet, mini vibratorer tilbyde præcision stimulation, dette gør dem ideelle til klitoris stimulation og overfladisk penetration.

Rabbit Vibratorer

Rabbit vibratorer findes i mange forskellige stilarter, men de har alle én ting til fælles - en klitoris stimulator der er monteret i bunden af skaftet, giver mulighed for samtidig klitoris og intern stimulering. Nogle rabbit vibratorer omfatter en særlig roterende motor i det øvre skaft, der tillader at spidsen af skaftet spinder i cirkler, fra side til side eller støder op og ned, for at simulere fornemmelserne af samleje. Dette forhindrer behovet for at bevæge vibratoren når den er blevet indsat og sikrer at kontakten med din klitoris aldrig går tabt.

Realistiske Vibratorer

Dette ultra-realistisk sexlegetøj er anatomisk formet, for at ligne en mands penis. Når formen er besluttet, støbes legetøjet med en vibrerende motor placeret i midten, hvilket skaber en perfekt kopi af en penis, der også vibrerer. Fås i mange forskellige størrelser fra små til store, alle typer af en vibrerende penis kan du finde her.

Genopladelige Vibratorer

Lysnet drevet og genopladelige vibratorer tilbyder længerevarende og kraftigere vibrationer end dem som er drevet af batterier. At investere i en genopladelig vibrator, betyder også, at du ikke skal ud og købe nye batterier for at holde dem kørende.

Trådløse Fjerbetjente Vibratorer

Hvis du kæmper med kablet sexlegetøj eller ønsker at gøre din legetid lidt mere offentlig, er fjernstyrede vibratorer er rigtig sjove. Vælg mellem en vibrerende trusse eller en bullet vibratorer, der glider ind i dine trusser, du kan også vælge et indsætteligt vibrator æg. Tilføj dit foretrukne trådløse sexlegetøj, og udlever fjernbetjeningen til din partner, for en aften du aldrig vil glemme.

Silikone Vibratorer

Et af de bedste sexlegetøj materialer som har en utrolig holdbarhed og er hygiejniske, silikone er et premium materiale, og er derfor også dyrere. Silikone vibratorer er utrolig alsidige, bevarer formen, har ingen smag eller lugt, de er lette at holde rene og sikre en krops-sikker oplevelse. Silikone bevarer også varmen, hvilket betyder at den føles mere realistisk og ikke føles kold at røre ved.

Vibrator Æg

Dette udtagelige sexlegetøj har størrelse og form til træning af dine bækkenbundsmuskler, de har en vibrerende motor liggende inde, i stedet for vægte. Nogle vibrator æg har en kabelforbundet controller, mens andre opererer via en fjernbetjening, så du diskret kan hengive dig til diskret offentlig leg. Vibrator æg er designet til nusse mod g-punktet, der leverer vibrerende hastigheder og mønstre direkte til dit mest følsomme interne fornøjelses punkt.

Strap On Vibratorer

Disse er ligesom den sædvanlige strap-on dildo, men de har en vibrerende motor til at intensivere oplevelsen for begge parter. Nogle strap-on vibratorer inkluderer en intern vibrator for bæreren, hvilket gør fornøjelsen af en strap-on endnu bedre.

Vibrator Kits

Hvis man kan lide variation i sexlivet, så kan et vibrator kit tilbyde dig flere forskellige orgasme oplevelser, uden at du skal ud og købe forskelligt sexlegetøj. Nogle kits består af en enkelt vibrator med en række af teksturerede hylster og andre indeholder en controller med forskellige påsatser, så du kan eksperimentere med en række vibrator typer, og nyde en anderledes seksuel oplevelse hver gang.

Vandtætte Vibratorer

Vandtætte vibratorer er egnede til brug i badet, under bruseren og poolen, hvilket gør dem ideelle til ferie og badeværelse sjov. De er også lette at rengøre, da du kan komme dem i en vask med varmt vand, når det er tid til rengøring af dit sexlegetøj.

Se mere i vores andre guides

Vibrator Guide
Sexlegetøj Til Mænd
Dildo Guide
Sexlegetøj Guide

Kategorier