I aften skal vi alle slukke lyset for at skabe et bedre miljø. Helt præcis kl. 20.30 skal byer, kommuner, virksomheder, organisationer og alle vi andre over hele verden slukke lyset i en time for at skabe et bedre klima. Earth Hour er en verdensomspændende symbolsk markering. Alle med tilgang til en lyskontakt har en chance for at bidrage til markeringen.

Kampagnen er et globalt og visuelt udtryk for vores vilje og evne til at stå sammen mod klimaændringer. Vi håber selvfølgelig at alle vil bidrage og slukke lyset i deres hjem, butikker og kontorer fra lørdag aften til mandag morgen. Desuden har vi nogle gode tips om hvad du eller i kan gøre i mørke, og hos os, vil du kunne finde alt hvad du behøver til en sensuel time lørdag aften. Vi opfordrer derfor alle til at slukke lyset og lade os lede jer ind i mørket.

Tips til hvad du kan gøre

Massage i mørke er altid en spændende ting. Husk, at når du ikke kan se fremmes dine sanser og du vil få ekstra glæde af massageolie eller glidecreme med smag.

Lækkert fodbad

Sommeren nærmer sig hastigt, og det er tid til at soignere sine fødder, før du pakker dine strømper væk. Uanset om du er single og ikke har nogen der kan massere dig, er der flere forskellige massageolier som er perfekte til et lækkert fodbad, massageolie giver dig nemlig bløde sommer klare fødder.

Hviskende erotik

Sluk lyset og læg jer indtil hinanden, mens du fortæller din partner frække fantasier, og lad ham gøre det samme til dig. Åben jer for hinanden, lidt efter lidt. Lad ham smage dine ord, og tænk på hvordan han kan give dig det som du tænder på.

Romantisk bad

Tænd for nogle velduftende stearinlys og sæt dem på kanten af badekarret og læg hovedet tilbage, samtidig med at kroppen får fuld afslapning i et dampende varmt karbad. Uanset om du er single eller i et forhold er et varmt karbad dejligt afslappende.

Onaner

Kom i kontakt med din krops sjette sans. Kend dig selv og find ud af hvad som tænder dig. Gå nøgen rundt og kærtegn din egen krop, find ud af hvad der tænder dig, hvilke steder der giver den mest spænding og hvad der får dig til at ønske mere.

Hyg dig med en fjer tickler

Brug en fjer tickler og lad den danse over hele kroppen på din partner. Når man ikke kan se vil det gøre legen ekstra pirrende, og vi kan love, at ved at bruge en fjer tickler i mørke, vil oplevelsen blive ekstra sanselig.

Spil et erotiske spil

Hvem siger, at du har brug for lys for at spille et erotisk spil. Tænd for nogle velduftende stearinlys og find et erotisk spil frem. Det bliver garanteret ekstra sjovt med lyset slukket, og det er uanset om i vælger et brætspil eller et spil med terninger, eller et spil med frække udfordringer. Vi ønsker jer en sensuel time i mørket!