Ifølge nye undersøgelser viser det sig, at mænd er mere åbne over for brugen af sexlegetøj til at krydre sexlivet end kvinder er.

Den nye undersøgelse viser at de fleste synes det er okay at bruge sexlegetøj til at forbedre deres sexliv. Hele 79% af de spurgte synes faktisk det er helt normalt at benytte sexlegetøj. Det som var en smule overraskende var resultatet af kvinders brug og opfattelse af det.

Mere accepteret hos mænd

Den største bruger af sexlegetøj er kvinder, hvor hele 69% siger, at de har brugt sexlegetøj alene eller med en partner, mod 62% af mændene. Kvinder siger også, at de i større grad end mænd, har lettere ved at få orgasme ved hjælp af sexlegetøj, 42% kvinder mod 25% mænd, svarer det samme, men stadig svarer 84% mænd, at de synes, det er acceptabelt med brug af sexlegetøj, kun 75% kvinder synes det er acceptabelt. Mænd er også generøse og synes at det er okay, at partneren bruger sexlegetøj. Her svarer 87% af mændene, at de mener det er okay, mod kun 64% kvinder, mener, at deres partner også skal have lov til at hygge sig med noget ekstra.

Sexlegetøj til kvinder er forlængst blevet accepteret, men vi ser her, at der er lidt endnu før holdningerne omkring dette er helt lige.

Kvinder har ofte brug for ekstra stimulation

Kvinder svarede i højere grad end mænd, at det er ubehageligt at se reklamer for sexlegetøj, når andre er til stede. Her svarer 51% af kvinderne, at de er lidt enig eller meget enig, at det er ubehageligt, mod 46% af mændene. Kvinder er dog den største forbruger og desuden har de brug for mere hjælp fra sexlegetøj til at opnå klimaks. Det er tidligere blevet konstateret, at 75% kvinder har brug stimulering af klitoris under samleje og 90% ved onani for at opnå orgasme. En vibrator hjælper til dette formål og er en af de største kategorier indenfor sexlegetøj, der bliver solgt. En vibrator er i øvrigt også det sexlegetøj, som de fleste har det bedste kendskab til, hvor hele 94% siger, at de har hørt om vibratorer.

Vi har noget til fælles

Mænd og kvinder har overraskende fælles interesser indenfor sexlegetøj. På toplisten hos begge køn er nemlig sexgynger! Det er sjovt at bruge sammen og viser, at vi rent faktisk er lidt mere kinky end man skulle tro. Erotiske spil er placeret på andenpladsen hos kvinderne og tredjepladsen hos mændene efter kostumer, som også er kvindernes tredjeplads.