Alle snakker om de erogene zoner, men hvor finder vi dem. De erogene zoner er de steder på kroppen som ved berøring gør os liderlige. Der er ingen oversigtskort, der kan give præcise svar på, hvor zonerne er på os, det er nemlig utrolig individuelt.

Kønsorganer

Kønsorganerne er måske de mest oplagte områder, men også de mindst spændende. Også mindre seksuelle dele af kroppen øger lysten ved berøring. Hele kroppen er dækket af hud, som er det største følelsesorgan, vi har. Mindre kendte erogene zoner er for eksempel øjenlågene, skuldrene og fødderne.

Kærtegn

De fleste er formentlig bekendt med at kærtegne indersiden af lårene på partneren, nakken eller brysterne og brystvorterne, og hvilken reaktionen det giver. Selv om blide kærtegn i sig selv er tilfredsstillende gør det også os liderlige.

Kys med tungen

Munden er en separat erogen zone. Læber og tunge er følsomme områder og et tungekys giver seksuel tilfredsstillelse i sig selv.

Anus

Anus er også et følsomt område, og for dem der kan lide det, og tør prøve det, er det utroligt, hvad en finger i anus kan gøre. Hvis du vil et skridt videre kan du tilføje legen med en buttplug, er du nybegynder så start altid med en mindre buttplug.

Gå på opdagelse

Tag jer tid til at udforske hinandens krop og føl efter, hvor det er særligt godt at blive taget på. Den store forskel i, hvad vi kan lide, og selv hvis du kan lide noget, er det ikke sikkert, det er ligeså godt for din partner. Det vigtige er at identificere de områder af kroppen, hvor det er dejligt at blive berørt.

Det er altid godt at variere den kraft, du bruger, når du kærtegner din partner med hænderne eller bruger for eksempel en fjer tickler, med en fjer tickler vil du vække din partners sanser.