Crystal Anos Akryl Anal Dildo Expand
Hold musen over billedet for zoom

Crystal Anos Akryl Anal Dildo

You2Toys You2Toys

Nyhed

Crystal Anos Akryl Anal Dildo er en meget stilfuld dildo med et look af krystal. Den kan både bruges til at stimulere analt og vaginalt. Samtidig gør den meget bølget overflade, at du virkelig kan mærke dildoen inden i dig.

Flere detaljer

Fjernlager: forventet levering 3-4 dage

DKK 219,00

Fordelene ved at handle hos os

Hurtig levering.Hurtig levering.Prismatch � fordi vi er billigstPrismatch - Klik Her.
Helt neutrale pakker.Helt neutrale pakker.Kundeservice : (+45) 22 55 90 39.Kundeservice : (+45) 41 14 65 14.
Vi er E-mærket.Vi er E-mærket.Gratis levering ved køb for 600 DKK.Gratis levering ved køb for 600 DKK.
30 dages returret30 dages returret.Altid gode tilbudAltid gode tilbud.
100% kvalitets produkter.100% kvalitets produkter.Sikker betaling.Sikker betaling.

Crystal Anos Akryl Anal Dildo er en meget stilfuld dildo med et look af krystal. Den kan både bruges til at stimulere analt og vaginalt. Samtidig gør den meget bølget overflade, at du virkelig kan mærke dildoen inden i dig. Den er smallest foroven i designet, men efterfølgende desto længere ned man kommer, bliver den bredere.

Det er noget de fleste mange kvinder godt kan lide og det vil du med stor sandsynlighed også, hvis du endnu ikke har prøvet en dildo som denne før. Den er fremstillet i gennemsigtig akryl, så den har den her krystal lignende overflade.

Længden på denne dildo er på 26,5 cm og med en diameter på mellem 2-4 cm. Dette skyldes at den er smallere øverst og bredere nederst og derfor variere denne diameter. Det er en dildo, der både kan bruges til nybegyndere, der ønsker at prøve stimulering anal, men også til de mere avancerede brugere.

Er du/I nybegyndere, kan i ligeså godt komme i gang og starte ny, da det vil pifte jeres sexliv op gevaldigt. I vil få meget mere ud af legen i dobbeltsengen og i vil komme til, at nyde hinanden på en helt anden og ny måde, end i har været vant til førhen.

Det anbefales, at der bliver brugt en silikone baseret glidecreme ved brug af den krystal lignende dildo for at få den ultimative bedste oplevelse ud af produktet. Du vil hurtigt kunne mærke en markant forskel på, om du benytter en glidecreme eller ikke.

Det giver en helt anden oplevelse, der gerne skulle gavne dig og evt. også din partner, i mens I leger. Det er bare med at spring ud i det og prøve det på egen krop. Det er penge, der er givet rigtig godt ud, da du får en dildo i verdensklasse og samtidig med i et stilfuldt og anderledes look end almindelige dildoer.

Materiale : Akryl
Længde : 26,5 cm
Diameter : 2 - 4 cm

Skriv en anmeldelse

Crystal Anos Akryl Anal Dildo

Crystal Anos Akryl Anal Dildo

Crystal Anos Akryl Anal Dildo er en meget stilfuld dildo med et look af krystal. Den kan både bruges til at stimulere analt og vaginalt. Samtidig gør den meget bølget overflade, at du virkelig kan mærke dildoen inden i dig.