Produkter fra Tenga

Japans bedst sælgende mandlige sexlegetøj, TENGA serien har en bred vifte af mandlige onani produkter, fra de højteknologiske Flip Holes til de populære Tenga Egg, der gør onani og forspillet til en nydelse.

Viser 1 - 36 af 36 produkter
 • TENGA 3D Module
  E23109

  Få orgasmisk nydelse med TENGA 3D Module. Designet med et unik firkantet mønster, der leverer intense stimulationer langs din penis, 3D Module er stram og super-fleksibel.

  DKK 289,00
 • TENGA 3D Pile
  E23112

  Over 100 individuelle trekanter, udgør den utrolige tekstur af dette unikke sexlegetøj til mænd. Vend vrangen ud, så teksturen er på indersiden, anvend vandbaseret glidecreme og nyd utrolige stimulatoner fra det øjeblik, du glide indenfor.

  DKK 289,00
 • TENGA 3D Polygon
  E23111

  Med en lækker tekstur, der vil kærtegne din penis til en opsigtsvækkende klimaks, TENGA 3D Polygon er elastisk, smidig og blød. Vend vrangen ud på denne sensationelle mandlige onanist, for at opdage tilfredsstillende og unikke oplevelser.

  DKK 289,00
 • TENGA 3D Spiral
  E23108

  Nyd orgasmisk nydelse med TENGA 3D Spiral mandlig onanist. Spiral er stram og super-fleksibel, med en intens ribbet tekstur, for intens nydelse ved hvert brug. Leveres med et hygiejnisk stativ til diskret opbevaring.

  DKK 289,00
 • Tenga 3D Zen Handjob Onaniprodukt
  STNH-003

  Tenga har designet en 3D Serie af sexlejetøj, hvor Tenga 3D Zen Handjob Onaniprodukt hører under. Umiddelbart ligner denne elegante hvide søjle med et mønster i bølgende riller ikke et stykke sexlegetøj, men det er faktisk et utrolig effektivt onaniprodukt til mænd.

  DKK 295,00
 • Tenga Air Cushion Cup
  E21416

  Tenga Air Cushion Cup tilbyder en helt særlig og super fræk naturtro oplevelse til onani. Dette japanske produkt af høj kvalitet bygger på en helt ny teknologi, og det er det første sex legetøj til mænd, der benytter luftpude-teknologi til at sikre onanioplevelse, der er både stram og blød på samme tid. Lige som det skal være.

  DKK 119,00
 • Tenga Air-Tech Twist Ripple Onaniprodukt
  E26307

  Tenga Air-Tech Twist Ripple er til mænd som gerne vil prøve et nyt og intenst onaniprodukt, der både masserer, suger og er ekstra stimulerende på samme tid.

  DKK 299,00
 • Tenga Air-Tech Twist Tickle Onaniprodukt
  E26306

  Tenga Air-Tech Twist Tickle er til mænd som gerne vil prøve et nyt og intenst onaniprodukt, der både masserer, suger og er ekstra stimulerende på samme tid.

  DKK 299,00
 • Tenga Deep Throat Cup Original
  STOC-101

  Den japanske sex legetøjs producent Tenga er kendt for at udvikle produkter af høj kvalitet og med fokus på at skabe oplevelser, der næsten kan sammenlignes med den ægte vare, og Tenga Deep Throat Cup Original, er ingen undtagelse.

  DKK 99,00
 • Tenga Egg 6-pack Handjob Onaniprodukter
  E21711

  Mærket Tenga har stået for at fremstille en lang række fantastisk onani-produkter til mænd, og en af disse er Tenga Egg 6-pack Handjob Onaniprodukter. Pakken indeholder 6 æg, med 6 individuelle indvendige mønstrer til forskellige former for nydelse.

  DKK 499,00
 • Tenga Egg Clicker Handjob Onaniprodukt
  SEGG-002PACK

  Dette Tenga Egg Clicker Handjob Onaniprodukt er et sjovt og effektivt onaniprodukt til mænd. Clicker ligner godt nok et æg, men så snart det pilles ud af skallen, oplever man et lækker blødt fleksibelt materiale, der kan sættes på penis og fungere som et sleeve, der vil gøre ethvert handjob meget bedre.

  DKK 49,00
 • TENGA Egg Cloudy
  E24240

  Knæk og åben for TENGA Egg Cloudy og nyd en fantastisk orgasme. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • TENGA Egg Crater
  E23733

  Knæk og åben dit TENGA Egg Crater og nyd en fantastisk orgasme. Dette utrolige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • TENGA Egg Keith Haring Dance
  E24588

  Knæk og åben for TENGA Egg Keith Haring Dance og nyd en fantastisk orgasme. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • TENGA Egg Lotion Vandbaseret Glidecreme
  E21794

  Den perfekte lotion, leveres i et diskret fladbundet æg, denne cremede og bløde vandbaseret glidecreme har langvarige glideegenskaber. Dispenseren giver nøjagtig dosering og sikrer en god hygiejne.

  DKK 59,00
 • TENGA Egg Lovers
  E23647

  Knæk og åben for TENGA Egg Lovers for at opdage en glorværdig, orgasmisk nydelse med en romantisk twist. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den lækre tekstur.

  DKK 59,00
 • TENGA Egg Misty
  E23734

  Knæk og åben for TENGA Egg Misty og nyd en fantastisk orgasme. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • TENGA Egg Shiny
  E24241

  Knæk og åben for TENGA Egg Shiny og nyd en fantastisk orgasme. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • TENGA Egg Silky
  E21710

  Knæk og åben for TENGA Egg Silky og nyd en fantastisk orgasme. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • TENGA Egg Spider
  E21517

  Knæk og åben for TENGA Egg Spider og nyd en fantastisk orgasme. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • TENGA Egg Stepper
  E21709

  Knæk og åben for det revolutionærende TENGA Egg og nyd en fantastisk orgasme. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • TENGA Egg Surfer
  E24242

  Knæk og åben for TENGA Egg Surfer og nyd en fantastisk orgasme. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • Tenga Egg Thunder Handjob Onaniprodukt
  SEEG-007PACK

  Tenga er et Japansk mærke, som producerer en masse spændende onaniprodukter til mænd, og det med god grund, eftersom de virkelig forstår at fremstille effektive, sjove og gennemførte produkter, som Tenga Egg Thunder Handjob Onaniprodukt.

  DKK 49,00
 • Tenga Egg Twister Handjob Onaniprodukt
  SEGG-004PACK

  Tenga Egg Twister Handjob Onaniprodukt kan helt klart anbefales til alle mænd, der søger den ultimative nydelse ved et håndjob.

  DKK 49,00
 • TENGA Egg Wavy
  E21515

  Knæk og åben for TENGA Egg Wavy og nyd en fantastisk orgasme. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • TENGA Flip Hole
  E21514

  TENGA Flip Hole er en mandlig onanist med en forskel. Med en innovativ indre tekstur, der kan prale af sin diskrete holder, der kan åbnes og som giver mulighed for nem rengøring og en super-pasform. Den 2-sidet tekstur er designet til at kærtegne din penis til en tilfredsstillende klimaks.

  DKK 679,00
 • Tenga Flip Hole Black Onaniprodukt
  S THF-002

  Det testvindende onani-produkt til mænd Tenga Flip Hole Black Onaniprodukt, er designet og fremstillet af det Japanske mærke Tenga, der er specialister i mandligt sexlegetøj.

  DKK 745,00
 • TENGA Flip Hole Red
  E23521

  TENGA har moderniseret denne Flip Hole, den har fået en lækker, komplet makeover. Det indvendige og meget detaljerede silikone-mønster giver dig en lækker stimulerende oplevelse, der efterlader dig med tilfredshed.

  DKK 679,00
 • TENGA Flip Hole Silver
  E23520

  Flip Hole Silver har fået en lækker, komplet makeover. Den har fået en spændende vifte af nye ydelser, i sin stimulerende labyrint af vinkler og kamme, der giver dig en lækker stimulerende oplevelse og som efterlader dig med tilfredshed.

  DKK 679,00
 • Tenga Flip Zero Masturbator
  E26309

  Tenga Flip Zero er en mandlig onanist med en forskel. Med en innovativ indre tekstur, der kan prale af sin diskrete holder, der kan åbnes og som giver mulighed for nem rengøring og en super-pasform. Den 2-sidet tekstur er designet til at kærtegne din penis til en tilfredsstillende klimaks.

  DKK 679,00
 • Tenga Hole Lotion Mild Onani Glidecreme
  S TLH-001

  Det populære Japanske mærke Tenga har stået bag en lang række onaniprodukter til mænd. Nøglen til den absolut bedste onani med disse produkter ligger dog i at anvende den perfekte glidecreme, som denne Tenga Hole Lotion Mild Onani Glidecreme.

  DKK 119,00
 • TENGA Hole Lotion Real
  E21512

  Hole Lotion Real er designet til brug sammen med den legendariske TENGA Flip Hole, sexlegetøj til mænd, en kvalitets glidecreme, der er lige så god at anvende til meget andet sexlegetøj!

  DKK 119,00
 • TENGA Hole Lotion Solid
  E24813

  Hole Lotion Solid er designet til brug sammen med den legendariske TENGA Flip Hole, sexlegetøj til mænd, en kvalitets glidecreme, der er lige så god at anvende til meget andet sexlegetøj!

  DKK 119,00
 • TENGA Hole Lotion Wild
  E21513

  Hole Lotion Wild er designet til brug sammen med den legendariske TENGA Flip Hole, sexlegetøj til mænd, en kvalitets glidecreme, der er lige så god at anvende til meget andet sexlegetøj!

  DKK 119,00
 • Tenga Ultra Size Deep Throat Cup
  STOC-001US

  Som mange af produkterne fra Tenga, ligner Tenga Ultra Size Deep Throat Cup ved første øjekast nærmest en stor sodavandsdåse eller noget andet uskyldigt, og først ved nærmere undersøgelse, viser det sig, at være et af de bedste sexlegetøj udviklet til mænd.

  DKK 129,00
 • Tenga Ultra Size Soft Tube Cup
  E21510

  Tenga Ultra Size Soft Tube Cup er et sjovt onaniprodukt til mænd. Tenga har stor erfaring med fremstilling af mandlige handjobprodukter, og de holder tingene simple og stilrene men samtidig super effektive.

  DKK 119,00

Kategorier