Testiklerne

Der er 7 produkter

Optimér din nydelse, køb sexlegetøj til testiklerne!

Testiklerne er én stor erogen zone og med vores store udvalg af sexlegetøj, er det bare i gang med at lege. Udforsk din nydelse og prøv en ball stretcher, en ring, der omkranser både penis og pung eller et helt sæt med flere dele. Du oplever en stram og pirrende fornemmelse, du sjældent glemm...

Optimér din nydelse, køb sexlegetøj til testiklerne!

Testiklerne er én stor erogen zone og med vores store udvalg af sexlegetøj, er det bare i gang med at lege. Udforsk din nydelse og prøv en ball stretcher, en ring, der omkranser både penis og pung eller et helt sæt med flere dele. Du oplever en stram og pirrende fornemmelse, du sjældent glemmer.

Få lækker stimulering med godt sexlegetøj til testiklerne, til glæde for både dig og din partner. Med en ball stretcher hænger din pung lavere og du får optimal nydelse. Nogle ringe kan også sidde perfekt omkring både penis og pung. Prøv dig frem!

På forplay.dk finder du frækt sexlegetøj, også til dine testikler. Vores produkter kommer i en blød silikone for en komfortabel oplevelse. Køb det til dig selv eller overrask kæresten med en fræk gave.

Vi har hurtig og diskret levering.

Mindre
Mere
Viser 1 - 7 af 7 produkter