Justerbar Penisring

Der er 8 produkter

Oplev hårdere erektioner og længerevarende samleje med en penisring.

Med en justerbar penisring kan du nemt ændre størrelsen, så den passer til omkredsen af din penis. Placér blot den justerbare penisring ved roden af penis og træk den sammen. Den holder på blodet, så du kan få en hårdere erektion, der holder længere. Efter et eksplosivt klimak...

Oplev hårdere erektioner og længerevarende samleje med en penisring.

Med en justerbar penisring kan du nemt ændre størrelsen, så den passer til omkredsen af din penis. Placér blot den justerbare penisring ved roden af penis og træk den sammen. Den holder på blodet, så du kan få en hårdere erektion, der holder længere. Efter et eksplosivt klimaks kan du nemt fjerne den justerbare penisring igen. Nemt og skønt for begge parter.

Uanset hvilken justerbar penisring, du er på udkig efter, er der en god chance for, at du finder den rette her i vores webshop. Vi har et bredt sortiment og har nøje udvalgt de designs, der er allerbedst og allerfrækkest.

Køb den til dig selv til endnu bedre sex med dig selv eller din partner. Pakken får du leveret hurtigt, og vi sender altid i diskrete pakker.

Mindre
Mere
Viser 1 - 8 af 8 produkter