Tenga

Der er 26 produkter

Tenga er et populært brand inden for sexlegetøj, og de udvider hele tiden mulighederne for frække oplevelser. Prøv Tenga EGG, som har en lækker tekstur, der omgiver og kærtegner din penis. Eller prøv Tenga 3D Pile, som giver en unik sexoplevelse for dig som mand. Det kan også være den sugende fornemmelse fra Tenga Air Tech Strong Cup, der får di...

Tenga er et populært brand inden for sexlegetøj, og de udvider hele tiden mulighederne for frække oplevelser. Prøv Tenga EGG, som har en lækker tekstur, der omgiver og kærtegner din penis. Eller prøv Tenga 3D Pile, som giver en unik sexoplevelse for dig som mand. Det kan også være den sugende fornemmelse fra Tenga Air Tech Strong Cup, der får dig helt op at ringe. De lækre og frække muligheder er næsten uendelige.

Tenga har unikke strukturer der giver en helt anderledes oplevelse, der baner vejen mod et fantastisk klimaks. Så får ethvert følsomt sted på din penis sin berettigede opmærksomhed!

Husk, at en god oplevelse med dit sexlegetøj bedst fås med en god glidecreme. Her har Tenga også udviklet sin egen lotion. Så gå på opdagelse i blandt de mange Tenga produkter, klik det hjem til hurtig og diskret levering og få en fænomenal onani oplevelse.

Mindre
Mere
Viser 1 - 26 af 26 produkter
 • 10 Fifi Sleeves
  0526630

  Som ejer af et Fifi onaniprodukt, så kan du nok ikke rigtig komme udenom, at du før eller siden, vil komme til at mangle ekstra sleeves når de andre er brugt op, efter gentagne stunder med en fræk spiller, hvad enten det er hjemme i sofaen, bilen eller hvor lysten nu melder sig. Så her kan du få en smart pakning med 10 stk. sleeves til dit Fifi...

  DKK 98,00
 • TENGA 3D Module
  E23109

  Få orgasmisk nydelse med TENGA 3D Module. Designet med et unik firkantet mønster, der leverer intense stimulationer langs din penis, 3D Module er stram og super-fleksibel.

  DKK 289,00
 • TENGA 3D Pile
  E23112

  Over 100 individuelle trekanter, udgør den utrolige tekstur af dette unikke sexlegetøj til mænd. Vend vrangen ud, så teksturen er på indersiden, anvend vandbaseret glidecreme og nyd utrolige stimulatoner fra det øjeblik, du glide indenfor.

  DKK 289,00
 • TENGA 3D Polygon
  E23111

  Med en lækker tekstur, der vil kærtegne din penis til en opsigtsvækkende klimaks, TENGA 3D Polygon er elastisk, smidig og blød. Vend vrangen ud på denne sensationelle mandlige onanist, for at opdage tilfredsstillende og unikke oplevelser.

  DKK 289,00
 • TENGA 3D Spiral
  E23108

  Nyd orgasmisk nydelse med TENGA 3D Spiral mandlig onanist. Spiral er stram og super-fleksibel, med en intens ribbet tekstur, for intens nydelse ved hvert brug. Leveres med et hygiejnisk stativ til diskret opbevaring.

  DKK 289,00
 • Tenga Air-Tech Twist Ripple Onaniprodukt
  E26307

  Tenga Air-Tech Twist Ripple er til mænd som gerne vil prøve et nyt og intenst onaniprodukt, der både masserer, suger og er ekstra stimulerende på samme tid.

  DKK 299,00
 • Tenga Air-Tech Twist Tickle Onaniprodukt
  E26306

  Tenga Air-Tech Twist Tickle er til mænd som gerne vil prøve et nyt og intenst onaniprodukt, der både masserer, suger og er ekstra stimulerende på samme tid.

  DKK 299,00
 • TENGA Egg Cloudy
  E24240

  Knæk og åben for TENGA Egg Cloudy og nyd en fantastisk orgasme. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • TENGA Egg Crater
  E23733

  Knæk og åben dit TENGA Egg Crater og nyd en fantastisk orgasme. Dette utrolige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • TENGA Egg Keith Haring Dance
  E24588

  Knæk og åben for TENGA Egg Keith Haring Dance og nyd en fantastisk orgasme. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • TENGA Egg Lotion Vandbaseret Glidecreme
  E21794

  Den perfekte lotion, leveres i et diskret fladbundet æg, denne cremede og bløde vandbaseret glidecreme har langvarige glideegenskaber. Dispenseren giver nøjagtig dosering og sikrer en god hygiejne.

  DKK 59,00
 • TENGA Egg Lovers
  E23647

  Knæk og åben for TENGA Egg Lovers for at opdage en glorværdig, orgasmisk nydelse med en romantisk twist. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den lækre tekstur.

  DKK 59,00
 • TENGA Egg Misty
  E23734

  Knæk og åben for TENGA Egg Misty og nyd en fantastisk orgasme. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • TENGA Egg Shiny
  E24241

  Knæk og åben for TENGA Egg Shiny og nyd en fantastisk orgasme. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • TENGA Egg Silky
  E21710

  Knæk og åben for TENGA Egg Silky og nyd en fantastisk orgasme. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • TENGA Egg Spider
  E21517

  Knæk og åben for TENGA Egg Spider og nyd en fantastisk orgasme. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • TENGA Egg Stepper
  E21709

  Knæk og åben for det revolutionærende TENGA Egg og nyd en fantastisk orgasme. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • TENGA Egg Surfer
  E24242

  Knæk og åben for TENGA Egg Surfer og nyd en fantastisk orgasme. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • TENGA Egg Wavy
  E21515

  Knæk og åben for TENGA Egg Wavy og nyd en fantastisk orgasme. Dette dejlige onani sexlegetøj passer til de fleste størrelser - du skal blot tilføje den vedlagte pose af glidecreme og nyde fornemmelserne fra den taktile ribbet sleeve.

  DKK 49,00
 • TENGA Flip Hole
  E21514

  TENGA Flip Hole er en mandlig onanist med en forskel. Med en innovativ indre tekstur, der kan prale af sin diskrete holder, der kan åbnes og som giver mulighed for nem rengøring og en super-pasform. Den 2-sidet tekstur er designet til at kærtegne din penis til en tilfredsstillende klimaks.

  DKK 679,00
 • TENGA Flip Hole Red
  E23521

  TENGA har moderniseret denne Flip Hole, den har fået en lækker, komplet makeover. Det indvendige og meget detaljerede silikone-mønster giver dig en lækker stimulerende oplevelse, der efterlader dig med tilfredshed.

  DKK 679,00
 • TENGA Flip Hole Silver
  E23520

  Flip Hole Silver har fået en lækker, komplet makeover. Den har fået en spændende vifte af nye ydelser, i sin stimulerende labyrint af vinkler og kamme, der giver dig en lækker stimulerende oplevelse og som efterlader dig med tilfredshed.

  DKK 679,00
 • Tenga Flip Zero Masturbator
  E26309

  Tenga Flip Zero er en mandlig onanist med en forskel. Med en innovativ indre tekstur, der kan prale af sin diskrete holder, der kan åbnes og som giver mulighed for nem rengøring og en super-pasform. Den 2-sidet tekstur er designet til at kærtegne din penis til en tilfredsstillende klimaks.

  DKK 679,00
 • TENGA Hole Lotion Real
  E21512

  Hole Lotion Real er designet til brug sammen med den legendariske TENGA Flip Hole, sexlegetøj til mænd, en kvalitets glidecreme, der er lige så god at anvende til meget andet sexlegetøj!

  DKK 119,00
 • TENGA Hole Lotion Solid
  E24813

  Hole Lotion Solid er designet til brug sammen med den legendariske TENGA Flip Hole, sexlegetøj til mænd, en kvalitets glidecreme, der er lige så god at anvende til meget andet sexlegetøj!

  DKK 119,00
 • TENGA Hole Lotion Wild
  E21513

  Hole Lotion Wild er designet til brug sammen med den legendariske TENGA Flip Hole, sexlegetøj til mænd, en kvalitets glidecreme, der er lige så god at anvende til meget andet sexlegetøj!

  DKK 119,00