Handjob Onani

Der er 16 produkter

På udkig efter det ultimative handjob. Hånden kan måske gøre meget, men med vores store udvalg af produkter inden for handjob onani, bliver den endnu lækrere.

Vi har vidt forskellige slags sexlegetøj til den vildeste onani. Både pirrende onani sleeves og bløde vagina, der føles som den rigtige vare. Med de rette materialer giver det dig en real...

På udkig efter det ultimative handjob. Hånden kan måske gøre meget, men med vores store udvalg af produkter inden for handjob onani, bliver den endnu lækrere.

Vi har vidt forskellige slags sexlegetøj til den vildeste onani. Både pirrende onani sleeves og bløde vagina, der føles som den rigtige vare. Med de rette materialer giver det dig en realistisk følelse. Så få en fantastisk onanioplevelse og afslut med manér.

Vi har udvalgt de bedste produkter til fræk handjob onani. Vi byder både på spændende teksturer, former og funktioner, så du kan lege løs. Husk glidecreme til formålet.

Se vores store udvalg til skøn onani eller sensuelt samvær med din partner. Vi har selvfølgelig diskret og hurtig levering, så du snart er godt i gang med at booste nydelsen.

Mindre
Mere
Viser 1 - 16 af 16 produkter
 • 10 Fifi Sleeves
  0526630

  Som ejer af et Fifi onaniprodukt, så kan du nok ikke rigtig komme udenom, at du før eller siden, vil komme til at mangle ekstra sleeves når de andre er brugt op, efter gentagne stunder med en fræk spiller, hvad enten det er hjemme i sofaen, bilen eller hvor lysten nu melder sig. Så her kan du få en smart pakning med 10 stk. sleeves til dit Fifi...

  DKK 98,00
 • Fifi Onaniprodukt Læder
  0526614

  Selv en rigtig Don Juan, kan have brug for at få en udløsning i ro og mag, og hvad er så bedre end, ingen rengøring eller oprydning bagefter? Med Fifi får du et stilrent og simpelt onaniprodukt, som du kan bruge hvor og når det skal være, helt uden at skulle have papir ved hånden.

  DKK 299,00
 • Fifi Onaniprodukt Pels
  0526622

  Selv en rigtig Don Juan, kan have brug for at få en udløsning i ro og mag, og hvad er så bedre end, ingen rengøring eller oprydning bagefter? Med Fifi får du et stilrent og simpelt onaniprodukt, som du kan bruge hvor og når det skal være, helt uden at skulle have papir ved hånden. Denne smarte nytænkning har nemlig gjort det nemt for dig.

  DKK 289,00
 • Fifi Onaniprodukt Sort
  0526568

  Selv en rigtig Don Juan, kan have brug for at få en udløsning i ro og mag, og hvad er så bedre end, ingen rengøring eller oprydning bagefter? Med Fifi får du et stilrent og simpelt onaniprodukt, som du kan bruge hvor og når det skal være, helt uden at skulle have papir ved hånden. 

  DKK 249,00
 • Fun Zone Vulcan Tight Anus
  505757

  Med Vulcan Tight Anus, vil du få samme nydelse, som fra​en dyr onanist. Denne utrolige onanist, er lavet af et realistisk materiale, der føles som ægte kød og hud med intense knuder, der vil massere dig til en fantastisk ekstase.

  DKK 139,00
 • Shots Toys Dark Easy Rider Anal
  SHT016-4

  Dark Easy Rider Anal har en super blød og rillet tunnel, der føles som den ægte vare, når du onanerer med den. I toppen af Dark Easy Rider er der et hul, hvor du kan variere sugeniveauet

  DKK 99,00
 • Shots Toys Dark Easy Rider Mouth
  SHT016-5

  Dark Easy Rider Mouth har en super blød og rillet tunnel, som giver en naturlig følelse, når du onanerer med den. I toppen af Dark Easy Rider er der et hul, hvor du kan variere sugeniveauet og dermed selv bestemme hvor kraftig en sugende effekt du vil danne omkring din penis.

  DKK 99,00
 • Shots Toys Easy Rider Cold Vagina
  SHT182-3

  Easy Rider Cold Vagina fra Shots Toys giver dig den ultimative oplevelse. Når du trænger ind i den vil du mærke en kølende, super blød og rillet tunnel, der vil gøre, at din fantasi hurtigt bliver til virkelighed!

  DKK 99,00
 • Shots Toys Easy Rider Hot Vagina
  SHT181-3

  Easy Rider Hot Vagina fra Shots Toys giver dig den ultimative oplevelse. Når du trænger ind i den vil du mærke en lækker varmende, super blød og rillet tunnel, der vil gøre, at din fantasi hurtigt bliver til virkelighed!

  DKK 99,00
 • Shots Toys Easy Rider Mouth
  SHT016-2

  Easy Rider Mouth har en super blød og rillet tunnel, som giver en naturlig følelse, når du onanerer med den. I toppen af Easy Rider er der et hul, hvor du kan variere sugeniveauet og dermed selv bestemme hvor kraftig en sugende effekt du vil danne omkring din penis.

  DKK 99,00
 • Zolo Backdoor Cup
  E24553

  Fristende med en stram ribbet tekstur, for at efterligne fornemmelsen af analsex, Zolo Back Door Cup er ergonomisk formet, for at tilvejebringe det nødvendige greb for den ultimative nydelse.

  DKK 129,00
 • Zolo Deep Throat Cup
  E24554

  Med Zolo Deep Throat Cup vil du få følelsen af et realistisk blowjob. Deep Throat Cup har en ribbet indre kanal og kommer med motion lotion for at skabe et tilfredsstillende blowjob.

  DKK 129,00
 • Zolo Fire Cup
  E24555

  Leg med ilden har aldrig været så tilfredsstillende - Zolo Fire Cup tilbyder en ophidsende sensation og en unik tekstureret kanal, der skaber en lokkende friktion af en realistisk, rødglødende seksuel oplevelse.

  DKK 129,00
 • Zolo Glide Cup
  E24556

  Glid din vej ind i en salig orgasme med Zolo Glide Cup, der byder på en ultra glat lotion. Designet til at maksimere nydelsen af et ekstra-fugtigt møde, dertil har den en rigtig lækker tekstureret indre kanal.

  DKK 129,00
 • Zolo Original Cup
  E24550

  Intet slår Zolo Original Cup, der byder på en ultra glat lotion. Designet til at maksimere nydelsen af et ekstra-fugtigt møde, dertil har den en rigtig lækker tekstureret indre kanal.

  DKK 129,00
 • Zolo Personal Trainer Cup
  E24552

  Forbedre dine præstationer i soveværelset med Zolo Personal Trainer Cup. Designet til at give dig den praksis, der gør dig, til en mester elsker. Med sin ergonomiske form får du det ultimative greb om den.

  DKK 129,00