Buttplug Uden Vibrator

Der er 100 produkter

En buttplug uden vibrator er et rigtig godt stykke begynderlegetøj, når du skal i gang med analsex og anal stimulation. En buttplug fås nemlig i rigtig mange forskellige størrelser og faconer og med forskellige teksturer – prøv bare at kigge her i kategorien hvor forskellige de er. Derfor er det også nemmere at finde en som passer til lige netop...

En buttplug uden vibrator er et rigtig godt stykke begynderlegetøj, når du skal i gang med analsex og anal stimulation. En buttplug fås nemlig i rigtig mange forskellige størrelser og faconer og med forskellige teksturer – prøv bare at kigge her i kategorien hvor forskellige de er. Derfor er det også nemmere at finde en som passer til lige netop dit behov.

Alsidigheden gør også at der med garanti også er en buttplug uden vibrator til dig der har nogen eller meget erfaring med anal sexlegetøj og analsex i det hele taget.

Fælles for alle buttplug med eller uden vibrator er at de er formet så de er sikre at bruge. Der er ingen risiko for at de smutter højere op end du ønsker det. Det kan enten være ved hjælp af et greb, en ring eller en bred base i bunden. Nogle af dem har endda en sugekop som, ud over at være en stopper, også bevirker at den kan bruges uden hænder.

Mindre
Mere
Viser 1 - 50 af 100 produkter