Speciel Dildo

Der er 3 produkter

I denne kategori kan du finde dig en speciel dildo. Disse dildoer har vi samlet til dig der elsker det unikke og ikke vil have en dildo der bare ser helt almindelig ud.

Her er stribede og plettede dildoer. Dildoer fremstillet af specielle materialer. Det er også her du finder dildoer med helt unikke faconer og teksturer, og dildoer du kan fylde...

I denne kategori kan du finde dig en speciel dildo. Disse dildoer har vi samlet til dig der elsker det unikke og ikke vil have en dildo der bare ser helt almindelig ud.

Her er stribede og plettede dildoer. Dildoer fremstillet af specielle materialer. Det er også her du finder dildoer med helt unikke faconer og teksturer, og dildoer du kan fylde med varmt eller koldt vand for at gøre stimulationen ekstra pirrende.

Vælg mellem dildoer med eller uden vibrationer. Ét er sikkert, når du vælger en dildo fra denne kategori, så får du en speciel dildo som du ikke ser alle andre steder. En dildo som sagtens tåler dagens lys fordi den er så anderledes, men vær opmærksom på at den vil tiltrække interesse hvis du lader den ligge frit fremme.

Vi leverer din ordre diskret, så det er ikke os der afslører hvad din pakke indeholder.

Mindre
Mere
Viser 1 - 3 af 3 produkter
 • Icicles No. 33
  ED2933-00

  Elegant stykke massage legetøj du kan bruge til en masse timers sjov leg. Dettemassageapparat er lavet af mundblæst glas, hvilket er et materiale der er 100% sikkert atbruge på din krop. Den er designet til at kunne holde for evigt, så du vil helt sikkert få dig etnyt stykke legetøj der vil blive din absolut favorit.

  DKK 399,00
 • Icicles No. 66
  PD2966-20

  Nu tænker du sikkert ”En dildo af glas? – det kan umuligt være rart”, men der tager du fejl. For med en dildo af glas har du nemlig alle muligheder for at anvende din dildo, præcis som du bedst kan lide det. 

  DKK 209,00
 • Laid D.2 Absolute Black Granite G-punkt Dildo
  E25598

  Laid D.2 Stone Dildo er hånd skulptureret af poleret sort granit. Det lidt vinklede glatte skaft, er med en kurve der forsigtigt stråles ud i et bredt, fladt hoved, for en fyldigere følelse og fastere stimulation.

  DKK 689,00