Glas Dildo

Der er 50 produkter

Glas er et fantastisk materiale, det er blødt og hårdt på samme tid. Derfor er det også fantastisk til at fremstille dildoer af.

Glas dildoer glider af sig selv nemt og med en smule glidecreme bliver stimulationen fuldstændig friktionsfri. Glas dildoer er fremstillet af en speciel form for glas – hærdet glas – så de ikke går i stykker. Så det e...

Glas er et fantastisk materiale, det er blødt og hårdt på samme tid. Derfor er det også fantastisk til at fremstille dildoer af.

Glas dildoer glider af sig selv nemt og med en smule glidecreme bliver stimulationen fuldstændig friktionsfri. Glas dildoer er fremstillet af en speciel form for glas – hærdet glas – så de ikke går i stykker. Så det er helt risikofrit at bruge en glas dildo – bortset fra at du kan gå hen og blive afhængig, for svært vanedannende det er den.

En anden fordel ved en glas dildo er at glas er nemt at temperere. Derfor kan du nemt og hurtigt afkøle eller opvarme din glas dildo med deraf følgende ekstra nydelse.

Tjek vores store udvalg af glas dildoer ud. Her er nogle for enhver smag og til ethvert formål. Vælg mellem mange farver, former og design. Vælg mellem glatte eller teksturerede. Mellem plugs, beads og dildoer. Mellem tykke, tynde, korte og lange.

Mindre
Mere
Viser 1 - 50 af 50 produkter