Paddles

Der er 6 produkter
Viser 1 - 6 af 6 produkter
 • Bad Kitty Paddel – Kat
  O24914861001udgår

  En kat er ofte noget man forbinder med en kælepot der spinder lystigt, men glem lige det for en stund – for her er der tale om en vildkat der fremkalder langt mere end blot lidt spinden. Med denne frække Bad Kitty paddel, kan du tage kontrollen og få din indre løve frem.

  DKK 229,00
 • Bad Kitty Paddle
  024904634001

  En større seksuel aktivitet kan være med til at skabe en større lyst inde i soveværelset. Der findes mange måder hvorpå du kan øge jeres seksuelle aktiviteter, og en af dem er denne Bad Kitty Paddle som du kan bruge til at slå din partner med. Dette øger oftest spændingen og lader en af parterne være den dominerende overfor den anden

  DKK 159,00
 • Fifty Shades of Grey Spank Me Spanking Ruler
  E25187

  Denne eksklusive og frække Fifty Shades of Grey Spank Me Spanking Ruler, med det lange slanke design, enkle klassiske farve og den frække tekst Spank me på bagsiden, er et perfekt redskab til de der leger med, eller kunne tænke sig at lege med, bondage.

  DKK 75,00
 • Ouch! Vendbar Spanking Paddle
  OU184

  Denne Ouch! Vendbar Spanking Paddle har en PU læder side og en neopren side, hvilket giver dig mulighed for at vælge det materiale du ønsker din partner skal føle, ved blot at vende paddlen.

  DKK 119,00
 • Sex & Mischief XOXO Paddle
  SSS10063

  Er du på udgik efter en paddle til nybegyndere, så har du med Sex & Mischief XOXO Paddle fundet produktet lige for dig. Om du vil give hårde eller blide smæk, så er det en paddle lige for dig. Kun fantasien sætter grænser med denne frække paddle.

  DKK 149,00
 • Zado Læder Hjerte Paddle
  O254649

  Hvis du har læst Fifty Shades of Grey, og har ønsket om at udleve lidt at det, så har du nok overvejet at købe en pisk korrekt. Men piske er ikke det eneste produkt, som du kan bruge til at opnå seksuel nydelse indenfor s/m, for du kan også opnå den samme seksuelle tilfredsstillelse med Zado Læder Hjerte Paddle.

  DKK 189,00