Silikone Glidecreme

Der er 6 produkter
Viser 1 - 6 af 6 produkter
 • Eros Classic Silikone Glidecreme
  O617563

  Eros Classic Silikone Glidecreme er flere gange blevet kåret til markedets absolut bedste glidecreme til mænd og kvinder. Indholdet er baseret på 100% dermatologisk testet silikone, der efterlader huden blød og fugtig. Eros glidecreme kan bruges i alle kroppens intime åbninger, og bliver også ofte anvendt som massage olie.

  DKK 119,00
 • Eros Woman Silikone Glidecreme
  O618870

  Eros Woman Silikone Glidecreme er blandt de mest populære glidecreme på markedet. Mineralsk fremstillet silikone glidecreme, der hverken klistrer eller fedter huden. Aloe vera og E-vitaminen giver din hud en sensuel og flot udstråling. Produktet indeholder ingen olie, parfume eller andre former for konserveringsmidler. Desuden er det 100% lugtfri.

  DKK 129,00
 • Pjur Man Basic Silikone Glidecreme 250 ml
  O616079

  Den ultimative glidecreme til mænd er denne Pjur Man Basic Silikone Glidecreme 250 ml, der gør den seksuelle akt imellem mænd til en sensuel, pirrende og ophidsende oplevelse fri for bekymring for smerte ved udtørring eller et ødelagt kondom.

  DKK 225,00
 • Pjur Man Basic Silikone Glidecreme 30 ml
  O616052

  Den ultimative glidecreme til mænd er denne Pjur Man Basic Silikone Glidecreme 30 ml, der gør den seksuelle akt imellem mænd til en sensuel, pirrende og ophidsende oplevelse fri for bekymring for smerte ved udtørring eller et ødelagt kondom.

  DKK 59,00
 • Pjur Original Silikone Glidecreme
  E22488

  En af markedets absolut bedste glidecreme til kroppen eller til intim massage. Rigtig mange kender til ømhederne, der kan opstå under sex. Pjur Original Silikone Glidecreme er i topklasse for dem, som gerne ønsker at slippe for ubehaget.

  DKK 285,00
 • Velv'Or AID Be Boosted Penis Stimulation Cream
  E26963

  Med denne stimulator creme vil du få fuldt udbytte af din penis’ maksimale tykkelse og styrke. Cremen går ind og blødgør væv og øger blodgennemstrømningen for en hårdere penis. Du kan vælge selv at massere cremen på din penis, eller du kan få din partner til det og derved gøre det til en del af jeres leg og forspil, mulighederne er mange, og helt hvad man...

  DKK 129,00