Luksus Vibrator

Der er 80 produkter

Er du ude efter virkelig forkælelse til dit sexliv – alene eller sammen med din partner – så er denne kategori et godt sted at kigge.

Disse vibratorer ligger ikke i den billigste ende, men er stadig til at betale. Til gengæld er du sikker på at få funktionalitet, elegant design og kvalitet for alle pengene. For hos Forplay ved vi godt hvad der ...

Er du ude efter virkelig forkælelse til dit sexliv – alene eller sammen med din partner – så er denne kategori et godt sted at kigge.

Disse vibratorer ligger ikke i den billigste ende, men er stadig til at betale. Til gengæld er du sikker på at få funktionalitet, elegant design og kvalitet for alle pengene. For hos Forplay ved vi godt hvad der spiller – det har vores kunder nemlig fortalt os.

Disse luksus vibratorer har forskellige funktioner – g-punkts stimulation, klitoris stimulation, eller begge dele som man får fra en rabbit vibrator, eller til stimulation af alle de punkter du har lyst til og behov for.

De fleste er genopladelige og vandtætte og leveres i en flot indpakning med alt hvad du har brug for til at komme i gang med dit nye sexlegetøj.

Vælg mellem de mange farver og former og blandt de mange, populære mærker. Du kan altid filtrere her til venstre for produkterne. Har du spørgsmål, så kontakt vores altid venlige kundeservice.

Mindre
Mere
Viser 1 - 50 af 80 produkter