BDSM Shop

Der er 9 produkter

Når de fleste tænker på BDSM, forestiller de sig brugen af en klassisk gagball, og Fifty Shades of Grey har kun øget denne opfattelse. Selvfølgelig er der mange typer af gags og vi har dem alle på Forplay, fra gagball og åndbare gags, bid til munde og mund kroge. For nogle er det ultimative, at bære et halsbånd og med kæde så partneren har den d...

Når de fleste tænker på BDSM, forestiller de sig brugen af en klassisk gagball, og Fifty Shades of Grey har kun øget denne opfattelse. Selvfølgelig er der mange typer af gags og vi har dem alle på Forplay, fra gagball og åndbare gags, bid til munde og mund kroge. For nogle er det ultimative, at bære et halsbånd og med kæde så partneren har den dominerende rolle. Hvad enten i er erfarne BDSM par, eller dem der vil til at eksperimentere med dominans lege, vores halsbånd er lavet af kvalitets materialer. Vi har også et bredt udvalg er fetish masker, der er både til de hardcore BDSM entusiaster, og til dem der vil prøve de unikke fornemmelser ved at bære en maske. Man må ikke glemme en blindfold, for den er en god tilføjelse til en erotisk oplevelse.

Håndjern og manchetter er den ultimative overgivelse til ens partner. Hos Forplay kan du vælge mellem traditionelle håndjern med nøgler, læder manchetter med spænder, eller velcro lukninger. Blindfold og masker kan anvendes til at øge dominansen, som øger følelsen af afhængighed.

Vi er helt klar over, at når det handler om sex og sanselighed kan være forvirrende, når det kommer til BDSM og bondage lege, den forvirrende vifte af udstyr og tilbehør kan være en smule skræmmende. Vi har derfor også nøje udvalgt vores bondage og BDSM udstyr fra de bedste mærker som Fetish Fantasy og Ouch, så i kan få tilfredsstillet jeres nysgerrighed.

Mindre
Mere
Viser 1 - 9 af 9 produkter