Romantiske valentines gaver

Der er 5 produkter

Er du på jagt efter en fræk eller sexet valentinsgave, så skal du se nogle gaveidéer vi har udvalgt til jer. Alle vores gaveidéer er nøje udvalgt, så i kan få en valentinesaften som i sent vil glemme. Tjek udvalget af vores frække valentinesgaver og forkæl hinanden med en overraskende gave.

Viser 1 - 5 af 5 produkter
 • De Smukkeste Silke Rosen Blade
  LC001-udgået

  Nogen gange er det de små ting der gør den helt store forskel. Det sker ofte at når vi endelig gør noget for vores partner, og sexlivet i sig selv, så bliver det planlagt fordi vi har mentaliteten at når vi endelig skal noget, så skal det også være 100%. Men hvis vi ikke prøver de små ting, så ved vi ikke hvad er nok.

  DKK 109,00
 • Extase Sensuel Orale Passion
  E22364

  Gør oralsex til en lækker affære med Extase Sensuel Orale Passion. Når du bruger den på læberne vil du opleve følelsen af varme som kommer til at øge sensualiteten for både ham og hende.

  DKK 149,00
 • Kama Sutra Oil Of Love Varmende Olie Kama Sutra Oil Of Love Varmende Olie
  Tilbud! -DKK 20,00
  Kama Sutra Oil Of Love Varmende Olie
  E26903

  Den lækre, silkeagtige Oil of Love giver en delikat duft og uimodståelig varme. Den luksus olie tilføjer varme og smag til ethvert kys.

  DKK 99,00 DKK 119,00 -DKK 20,00
 • Lykkepose til hende
  0636347

  Har du bare verdens bedste kæreste, eller har du en speciel kvinde i tankerne, du gerne vil forkæle lidt? Så har vi her en super spændende lykkepose, der helt sikkert vil gå lige i hjertet på kvinden i dit liv - eller få hende til at kaste sig over dig til en fræk stund!

  DKK 99,00
 • ToyJoy Rød Romantisk Gave Sæt
  3006010105

  Dette romantiske sæt, vil uden tvivl danne rammen om aftener og nætter, med intimitet, nærvær og romantik. Det er en oplagt mulighed for at overraske din partner på en lækker og sensuel måde. Der er i dette gavesæt både noget for ham og hende, der mangler bestemt ingenting for at fuldende de frække fantasier eller sætte den helt rette romantiske stemning. 

  DKK 259,00