Sexpuder

Der er 16 produkter

Benyt dig af bedre støtte og dybere penetrering, prøv helt nye sex stillinger med en specielt udviklet sexpude, som er til stor glæde for jer begge. Der findes et bredt udvalg af sexpuder i forskellige stilarter, der vil hjælpe dig og din partner, så i kan eksperimentere med nye stillinger og nyde nye seksuelle oplevelser.

Viser 1 - 16 af 16 produkter
 • Liberator​ ​Axis-Magic​ ​Wand
  LIB-Axis-magic-wand

  Har du nogensinde tænkt på om du har kunne forbedre din komfort I dine sexlege med din partner? Hvis ja, er denne Axis-Magic Wand fra Liberator helt klart en mulighed du ikke kan undvære. Når du bruger din Axis-Magic Wand i dine sexlege vil du hurtigt opdage den støtte du får.

  DKK 1.199,00
 • Liberator​ ​Black​ ​Label​ ​Esse
  LIB-16493101

  Uanset om din partner foretrækker R&R eller måske S&M er vi sikker på at i vil kunne få står glæde af Liberators helt egen Black Label Esse. For at sige det mildt, er der nemlig ingen ende på de muligheder du får når du har investeret i en Black Label Esse. En af de mange muligheder du får er at skabe den stilling, som du så længe har ville ønske...

  DKK 5.999,00
 • Liberator​ ​Black​ ​Label​ ​Esse Chaiselong
  LIB16041198A

  Black Label Esse Chaise bliver oftest betegnet som et kunstværk af dem, som har prøvet Black Label Esse Chaise i forbindelse med deres sexlege. Når du har investeret i dette produkt kan du nemlig være sikker på, at du får en dobbelt så stor nydelse når du og din partner er godt i gang med at tilfredsstille hinanden. 

  DKK 6.499,00
 • Liberator Black Label Wedge Ramp Elskovspude
  LIB-11217101

  Liberator Black Label Wedge Ramp Elskovspude er det ideelle møbel til jer, der som par kunne tænke jer at optimere jeres sexliv med de bedst mulige stillinger og utrolig frække og forførende bondagelege.

  DKK 3.195,00
 • Liberator Bon Bon Sexpude
  LIB-bonbon

  Vi​ ​kan​ ​her​ ​præsentere​ ​en​ ​yderst​ ​behagelig sexpude​ ​fra​ ​Liberator​ ​Kollektionen,​ ​der​ ​med garanti​ ​kan​ ​gøre​ ​de​ ​frække​ ​lege​ ​endnu​ ​bedre! Denne​ ​BonBon​ ​pude​ ​kan​ ​nydes​ ​alene​ ​eller sammen​ ​med​ ​en​ ​partner.​ ​Bruger​ ​du​ ​den​ ​med en​ ​partner,​ ​vil​ ​I​ ​opleve,​ ​hvor​ ​behagelig​ ​puden er​ ​at​ ​bruge​ ​som​...

  DKK 789,00
 • Liberator​ ​Décor​ ​Fascinator​ ​Tæppe
  LIB-throe

  Disse vidunderlige lagner er blevet designet til et formål: Nemlig at få alle de væsker der forekommer i dine sexlege, uanset om det er sæd, glidecreme eller lotions. Du behøver aldrig bekymre dig om hvorvidt dine fine nye puder, tæpper eller lignende får de førnævnte væsker på sig, for de vil nemlig være dækket af dette tæppe.

  DKK 1.495,00
 • Liberator​ ​Decor​ ​Hjerte​ ​Kile
  LIB-HEART-WEDGE

  Få​ ​dit​ ​hjerte​ ​til​ ​at​ ​banke​ ​ekstra​ ​meget,​ ​med denne​ ​smukke​ ​og​ ​behagelige​ ​pude​ ​fra Liberator​. ​Den​ ​er​ ​både​ ​romantisk og​ ​praktisk​ ​til​ ​jeres​ ​seksuelle​ ​oplevelser. Puden​ ​er​ ​designet​ ​som​ ​et​ ​hjerte,​ ​der​ ​hjælper til at ​sørge​ ​for,​ ​at​ ​manden​ ​kan​ ​give​ ​en​ ​dybere penetration,​ ​samme​ ​tid​ ​med​...

  DKK 679,00
 • Liberator​ ​Esse
  LIB-esse

  Hvis du gerne vil forføre din partner eller ham du har et crush på, starter det hele her ved den traditionelle Liberator Esse. Esse er det ultimative tilbehør til dine sexlege, da det giver dig en perfekt mulighed for at opnå en ultimativ orgasme samtidig med at Esse giver dig nye sexpositioner, som du ikke vidste du ville elske. 

  DKK 4.799,00
 • Liberator​ ​Esse​ ​Chaiselong
  LIB16040198A

  Her har vi det perfekte produkt til dem der godt kan lide de positioner der kan bevæge sig henimod tantra. Denne Esse Chaise er markant nemmere at bruge end den traditionelle esse, hvilket skyldes at Esse Chaise har en længere og mere slank krop. Dette giver en lavere højde som giver dig en større frihed når du og din partner er i gang med jeres seksuelle...

  DKK 4.999,00
 • Liberator Flip Ramp Elskovspude
  O504955

  Liberator Flip Ramp Elskovspude er et super smart og meget diskret møbel til og din partner, som vil have mest mulig nydelse ud af jeres sexliv med de bedste stillinger.

  DKK 1.399,00
 • Liberator​ ​Hipster
  LIB-HIPSTER

  Dette vidunder er blevet produceret således, at det altid vil følge din krops form. Denne form vil give dig den perfekte og idealle komfort og støtte, hvilket gør at dig og din partner har mulighed for at prøve nye sexstillinger af – stillinger, som i måske ikke har kunne prøve før eller har haft svært ved at føre ud i livet.

  DKK 1.399,00
 • Liberator Humphrey - Sexpuden Der Holder Dit Legetøj for dig
  0531537

  Er du single kan du nu droppe den intense søgning efter prinsen på den hvide hest, for han er her og han hedder Humphrey.Ligeledes hvis i er et par der ønsker en trekant, men ikke vil dele hinanden med et andet menneske, så er Humphrey nok også lige sagen for jer.

  DKK 1.149,00
 • Liberator Jaz Elskovspude
  LIB-jaz

  Hvis du ønsker dybere penetrering, mere komfort samt støtte til at udføre de mest udfordrende sexstillinger, så er denne Liberator Jaz Elskovspude ideel til dig! Puden muliggøre mange nye stillinger, som for eksempel kan hjælpe dig og din partner til nemmere at opnå orgasme.

  DKK 899,00
 • Liberator Wedge Elskovspude
  O504971

  Liberator har designet denne trekantede pude, som trods det lidt specielle og utrolig simple udseende, kan denne bringe stor nydelse på diverse måder. Liberator Wedge Elskovspude vil hjælpe dig og din partner med at opnå et bedre forspil og samleje.

  DKK 999,00
 • Liberator Wedge Ramp Sexpude
  O504980

  Liberator Wedge Ramp Sexpude er det perfekte møbel til og din partner, som kunne tænke jer at optimere jeres sexliv med de bedst mulige stillinger og dermed den bedste nydelse.

  DKK 2.495,00
 • You2Toys Sæt Dig Og Nyd
  0565377

  Har du bare lyst til at sidde ned og derefter blive gjort tilfreds rent seksuelt? Så er You2Toys Sit & Love lige noget for dig. Her får du nemlig en oppustelig pude som sidder stabilt på gulvet - og det bedste af det hele er den vibrator som der naturligvis medfølger. Vibratoren er helt op til 16 cm lang, og der er derfor til alle dem som kan lide at...

  DKK 299,00