Bullet Vibrator

Der er 31 produkter

Er du på jagt efter en lille vibrator, sprængfyldt med power, så er det en bullet vibrator du er ude efter, og så er du kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig her samlet vores store udvalg af bullet vibratorer. De findes i mange forskellige former, størrelser og farver. Hver med deres varierende egenskaber. Nogle er genopladelige, andre skal...

Er du på jagt efter en lille vibrator, sprængfyldt med power, så er det en bullet vibrator du er ude efter, og så er du kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig her samlet vores store udvalg af bullet vibratorer. De findes i mange forskellige former, størrelser og farver. Hver med deres varierende egenskaber. Nogle er genopladelige, andre skal have skiftet batterier, nogle er vandtætte, andre bør du ikke nedsænke i vand. Du kan se mere om den enkelte bullet vibrator ved at klikke på billedet.

En bullet vibrator er ikke bare lille – hvilket helt sikkert er en god egenskab hvis du gerne vil have den med dig stort set overalt, og det vil du – den er som sagt også fyldt med power, og så kan du bruge den lige nøjagtig dér hvor du ønsker at blive stimuleret.

En bullet vibrator kan også bruges sammen med andet sexlegetøj, som penisringe eller et harness med dildo.

Mindre
Mere
Viser 1 - 31 af 31 produkter