Elektro Sex Buttplug

Der er 1 produkt

De fleste af os har ikke oplevet de unikke fornemmelser og omfanget af seksuel stimulation, der kan opnås ved anal elektro stimulation. For at kunne mærke de rytmiske pulserende, sanselige fornemmelser, ved brug af en elektro buttplug, skal du bruge et elektro sex apparat. Men så vil du også kunne mærke en prikkende fornøjelse, der kan føre til ...

De fleste af os har ikke oplevet de unikke fornemmelser og omfanget af seksuel stimulation, der kan opnås ved anal elektro stimulation. For at kunne mærke de rytmiske pulserende, sanselige fornemmelser, ved brug af en elektro buttplug, skal du bruge et elektro sex apparat. Men så vil du også kunne mærke en prikkende fornøjelse, der kan føre til sensationelle orgasmer. Tjek vores spændende udvalg af elektro buttplug som vi har i vores online sexshop!

Mindre
Mere
Viser 1 - 1 af 1 produkt
  • Mystim John Large E-stim Buttplug
    E21119

    Med sin kompakte diameter på 5 cm, er Mystim John Large den perfekte allround buttplug. Takket være, at adskillelsen af plus og minus polerne ligger få centimeter fra spidsen, vil den give en blød snurren, rytmiske pulserende eller sanselige fornemmelser, der kan mærkes meget hurtigt efter indsættelsen.

    DKK 749,00