Strap On Dildo Kits

Der er 4 produkter

En strap-on dildo eller strap-on kits er sexlegetøj, som du kan sætte på din krop når du har sex. Det er faktisk en strap-on penis, som sidder i en sele som giver jer ekstra spændende oplevelser. En strap-on dildo er lavet af massivt materiale, men der kan også være hul i den. Den sidste type er velegnet til mænd, manden kan nemlig placere sin p...

En strap-on dildo eller strap-on kits er sexlegetøj, som du kan sætte på din krop når du har sex. Det er faktisk en strap-on penis, som sidder i en sele som giver jer ekstra spændende oplevelser. En strap-on dildo er lavet af massivt materiale, men der kan også være hul i den. Den sidste type er velegnet til mænd, manden kan nemlig placere sin penis i den, det gør at han ofte får en hurtigere erektion.

Vi har en bred vifte af strap-on dildo kits der kan være med til at give jer ny inspiration til jeres sexliv og som kan være med til, at i kan udleve jeres frække fantasier sammen. Bestil nu og nyd en fantastisk erotisk aften sammen med din partner.

Mindre
Mere
Viser 1 - 4 af 4 produkter