Delay Spray

Der er 4 produkter

Hvis du ønsker at have sex i længere tid med din partner eller du kæmper med, at du får for tidlig udløsning, så skal du prøve nogle af vores særligt udvalgte produkter. Vores delay spray har aktive ingredienser som garvesyre der stammer fra egetræsbark, der har en effekt, som hjælper dig mod for tidlig udløsning. I kombination med panthenol giv...

Hvis du ønsker at have sex i længere tid med din partner eller du kæmper med, at du får for tidlig udløsning, så skal du prøve nogle af vores særligt udvalgte produkter. Vores delay spray har aktive ingredienser som garvesyre der stammer fra egetræsbark, der har en effekt, som hjælper dig mod for tidlig udløsning. I kombination med panthenol giver den en desensitiverende effekt, hvilket hjælper med at kontrollere, at du ikke får for tidlig sædafgang!

Mindre
Mere
Viser 1 - 4 af 4 produkter
 • Rocco Delay Gel
  MSX00500740

  Rocco Delay Gel er løsningen på problemerne med for tidlig sædafgang, der ofte er forårsaget af stress eller angst. Gelen virker ved at reducere følsomheden af din penis, hvilket gør at du kan få mere tilfredstillende sex med din partner og i længere tid.

  DKK 129,00
 • Shunga Dragon Delay Creme
  E22966

  Hvis du har problemer med, at du kommer lidt for hurtigt, så er Shunga Dragon Delay Creme det perfekte produkt for dig. Produktet øger både din følsomhed og din udholdenhed, når det er krævet.

  DKK 229,00
 • Velv'Or AID Be Enduring Penis Delay Cream
  E26961

  Kender du det, du og din partner har gang i den helt frække omgang sex, det er hedt, vådt og I ønsker bare at gå til den i lang tid. Men hvad er nu det? Det evige problem lægger en dæmper på den hede leg – du er nødt til at holde lidt igen, for ellers kommer du for hurtigt. Det problem kan du slippe for nu! Med denne forfriskende creme, kan du holde længere.

  DKK 129,00
 • Velv’Or Manhooed Be Steady Penis Delay Spray
  E26964

  Går du og er lidt små irriteret over, at du ikke kan holde længere i sengen, og ofte ikke når at give din partner en orgasme før du selv har fået en? Velv’Or Manhood har udviklet en helt specielt spray, der forhindrer i for tidlig sædafgang.

  DKK 149,00