Plus Size BH

Der er ingen produkter i denne kategori

Du behøver ikke købe plus size bh'er hver dag. Når du har en favorit bh i et bestemt mærke, er det nemt at vælge, og hvis du ikke har en favorit, så se nærmere på mønsteret på bh'en og tjek materialet. En bomulds bh passer og føles anderledes end en silke og en satin bh. Hos Forplay, har vi en bred vifte af plus size bh'er at vælge imellem. Tjek...

Du behøver ikke købe plus size bh'er hver dag. Når du har en favorit bh i et bestemt mærke, er det nemt at vælge, og hvis du ikke har en favorit, så se nærmere på mønsteret på bh'en og tjek materialet. En bomulds bh passer og føles anderledes end en silke og en satin bh. Hos Forplay, har vi en bred vifte af plus size bh'er at vælge imellem. Tjek udvalget og bestil en bh hurtigt og nemt.

Plus Size bh'er, de fleste mennesker ved at det betyder en bh med en ekstra store BH-skåle i størrelsen E, F, G eller større. Forskellige lingeri butikker anvende betegnelsen størrelse "E +" for disse bh'er. Men du kan også være på udkig efter en bh i stor størrelse med en almindelig størrelse BH-skåle, i sidstnævnte tilfælde er nummereringen højere, for eksempel 95 +. Stor størrelse bh'er kan også findes som balconette bh'er, push-up, stropløs og andre modeller, og fås naturligvis som bh eller som bh'er uden bøjler.

Mindre
Mere