Chemiser

Der er 7 produkter

En chemise med blonder er super-sexet og mest af alt virkelig sensuel. Hvis du har prøvet en chemise overfor din partner, vil han ønske at se dig i den hver aften. Chemiser findes i alle mulige farver, modeller og stilarter. Bestsellerne er de traditionelle farver som rød og sort, men der er en lang række andre muligheder. Så tjek udvalget af ch...

En chemise med blonder er super-sexet og mest af alt virkelig sensuel. Hvis du har prøvet en chemise overfor din partner, vil han ønske at se dig i den hver aften. Chemiser findes i alle mulige farver, modeller og stilarter. Bestsellerne er de traditionelle farver som rød og sort, men der er en lang række andre muligheder. Så tjek udvalget af chemiser i vores lingeri butik - du vil blive overrasket!

En chemise er ofte sexet, de fleste modeller er smukke med blonder, satin sløjfer og har ofte et frækt gennemsigtigt look. BH-skålene er sensuelle og ophidsende, den matchende og medfølgende g-streng er ofte smuk og uimodståelig. Kort sagt, en chemise er næsten altid sexet, det vil du også føle når du tager den på. Alt på én gang, hele din krop føles seksuel og sensuel. Kvinder tror ofte det er noget vrøvl, men bare giv det en chance. Du vil virkelig føle dig anderledes med en sexet chemise!

Mindre
Mere
Viser 1 - 7 af 7 produkter