Catsuits

Der er 37 produkter

Naturligvis har du dine favoritter blandt dine bh'er! Én til daglig brug, måske 2 eller 3 til særlige lejligheder. Men har du nogensinde prøvet en catsuit, vi kan kun opfordre dig til at prøve! Catsuits er smarte, komfortable, bare en lille smule anderledes, og i sidste ende også meget mere sexet. Så stop med at være kedelig og forfør din partne...

Naturligvis har du dine favoritter blandt dine bh'er! Én til daglig brug, måske 2 eller 3 til særlige lejligheder. Men har du nogensinde prøvet en catsuit, vi kan kun opfordre dig til at prøve! Catsuits er smarte, komfortable, bare en lille smule anderledes, og i sidste ende også meget mere sexet. Så stop med at være kedelig og forfør din partner med en af vores catsuit.

En sexet catsuit med matchende trusser er smuk og uimodståelig. I vores webshop har vi en bred vifte af sexede catsuits lavet af satin, blonder, latex og læder. Nogle har et åbent skridt eller afslørende udskæringer, som netop giver lidt ekstra spænding! Eller de er lavet af en kombination af blonder og wetlook stof. Meget spændende, meget sexet!

Catsuits fås i mange forskellige materialer og farver. I vores online lingeri butik, vi har det smukkeste udvalg, lavet af blonder, satin, læder, latex, wetlook og nylon. Latex og læder er særligt blevet populær siden offentliggørelsen af ​​bogen Fifty Shades of Grey. Nylon catsuits har været tilgængelig i mange år og er en favorit blandt mange kvinder. En nylon catsuit er både smart og sexet, den kan nemlig også bæres som en ydre beklædningsgenstand.

Mindre
Mere
Viser 1 - 37 af 37 produkter