Nyheder

Viser 1 - 15 af 15 produkter
 • Shots Toys Butterfly Penins Ring
  SLI005

  Hvis du drømmer om at give damen en omgang hun sent vil glemme, eller hvis du ikke er i et forhold og gerne vil give den næste kvinde du tager med hjem en hunger for mere, så skal du prøve denne penisring fra Shot Toys.

  DKK 129,00
 • BethMate Hercules The Orginal Water Pump
  BM-30-AB

  Hvad siger du til at din eller din partners penis bliver nogle centimeter længere? Det kunne vi alle inderst inde godt tænke os, og her har du muligheden med denne helt specielle penispumpe der udnytter tryk under vand.

  DKK 599,00
 • Leg Avenue Vixen
  LA86603

  Kom til at ligne en vaskeægte gudinde i denne flotte kjole. En helt igennem fuldent kombination af rød og sort giver dig et yderst elegant look, som afspejler at nu er du klar til at erobre verden – eller i hvert fald ham.

  DKK 489,00
 • Ouch! Realistic 8” Strap-On
  OU155

  Med en længde på 20 centimeter kan du trække dejlig langt ind i din partner. Denne fantastiske dildo er udrustet med to utrolig realistiske testikler, og lige så realistiske blodåre der gør dejligt ved indtrængningen.

  DKK 349,00
 • Kamasutra Massage Lys Med Duft
  R89315-5

  Massagelys er noget helt særligt, og noget der uden tvivl skal prøves. Du får altså et utroligt velduftende lys du tænder op for i den rette stemning. Her lader du lyset brænde ud og herefter vil du have en rigtig lækker massageolie der er lavet af helt naturlige indgredienser.

  DKK 169,00
 • You2Toys Penis Loop
  0514659

  En helt speciel penisring der giver et pift i sexlivet. En penisring er for alle mænd. De bliver brugt både for at kunne give kvinden en ordentlig tur i og med mandens holdbarhed bliver betydeligt længere. Og selvfølgelig bliver den også brugt af dem der i forvejen godt kan holde et godt stykke tid.

  DKK 35,00
 • Kawaii 8
  R5413

  Kawaii 8 er exceptionelt stykke legetøj du bare må eje. Hele Kawaii serien er en samling enhver kvinde bør have i hjemmet. Kawaii 8 er her et sexlegetøj hvis silhuet kan minde om Micky Mouse.

  DKK 269,00
 • Kawaii 5
  R5412

  Kawaii 5 er endnu en fantastisk opfindelse i den udsøgte Kawaii serie. Kawaii 5 er den ultimative vibrator til din klitoris, som vil give dig varme kinder og en stor udfordring. Udfordringen vil helt klart være at lade den være efter du har prøvet den første gang. 

  DKK 269,00
 • Kawaii 0
  R5410

  Kawaii 0 er en rigtig feminin lille og handy vibrator du kan have med overalt. Den er velskabt til at kunne krydre din hverdag, og selvom den er lille, kan den være helten efter en lang og stressende arbejdsdag.

  DKK 289,00
 • Xsensual Lingerie Jule kostume
  T-740070RLXL

  Præcis hvorfor juletema er noget de fleste af os tænder på, vides ikke. Og det er måske endda også bedst vi ikke gør det. Uanset, har du her det ultimative kostume til at blive den nissepige ingen har haft fantasi til at drømme om.

  DKK 249,00
 • Cottelli Collection Lang Rød Kjole
  O27144853031

  I sandheden et mesterværk skabt i forførelsens tegn. Udnyt dine kvindelige former til det fulde potentiale med denne utrolig laber kjole fra Cottelli Collection.Det siges at når en kjole påføres, et lem rejses. Det er en uofficiel statistik der har holdt vand siden kjolen blev lanceret.

  DKK 319,00
 • Leg Avenue Opaque Suspender Bodystocking
  LA8195

  Bliv fri fra hverdagens kedelige tøj, om det så er arbejdstøj eller slap-af tøj. Med denne bodystocking hopper du direkte fra dit normale hverdags-jeg og direkte over i en fantasi vi alle har ønsket.

  DKK 129,00
 • You2Toys Anal Experiment Vibrating Silicone Plug
  0588237

  Er du som de fleste fan af en buttplug? Det forstår vi godt. Faktisk er der rigtig mange der forstår det, og tænker at det er noget vi skal have mere af.Her er en buttplug, der ikke bare er en buttplug. Denne ”vibrating silicone plug” fungerer nærmest som en standard dildo med indbygget vibrator, bare analt. 

  DKK 399,00
 • Magic Motion Eidolon
  E24489

  Magic Motion Eidolon er perfekt til dem der vil prøve at drille hinanden ude i det fri, uden det kan ses for andre. Den er så genial, at hun kan have den oppe sig, og enten selv eller lade manden styre de lækre vibrationer der bliver udstedt på kroppens intime steder. App’en der skal hentes er selvfølgelig gratis, og meget nemt at bruge.  

  DKK 539,00
 • Toyz4Lovers Real Rapture Double U-Shaped 6” 15 cm.
  MSX00701185

  Her er det perfekte legetøj til dig som gerne vil variere og tilpasse dit ”eventyr” så du får den bedste orgasme som muligt, men samtidig ikke vil ud i det helt vilde legetøj. Denne Double Dildo super lækker at bruge, og som du kan se, er der gået efter realisme. Realismen kommer til udtryk i henholdsvis farven, men også i de kraftige blodåre som vi...

  DKK 139,00

Kategorier