Nyheder

Viser 1 - 45 af 45 produkter
 • You2Toys Double Dolphin
  0562190

  Double Dolphin fra You2Toys er en vibrator du kan bruge, når du gerne vil have at du bliver forkælet over det hele - det er nemlig hvad vi vil kalde for en allaround-forkæler. Grunden til at vi kan tillade os at kalde den dette er, at den kan indstilles i 7 forskellige hastighedstrin. 

  DKK 329,00
 • Zado Fetish G-string med 2 dildoer
  020005121110

  Elsker du at give nydelse til din partner, er dette det ultimative sexlegetøj som du ikke kan undvære. Her får du nemlig en g-streng med hele 2 dildoer; så er der sjov for alle pengene. De to dildoer er 15,5 cm lange, hvoraf 11,5 normalt kan blive indført ind i din partner. Her har de mulighed for at komme langt ind og give din partner den nydelse som han...

  DKK 999,00
 • You2Toys Mr. Big Penis Pumpe + 3 sleeves
  0504289

  Drømmer du om en stor og fast erektion? Så er denne Mr. Big penis pumpe lige noget for dig, for denne pumpe giver dig nemlig mulighed for at opfylde din drøm om at have en længerevarende – for ikke at glemme stor – erektion.

  DKK 399,00
 • You2Toys Mista Cool Mande Elskovsdukke
  0502871

  Nu skal I være opmærksomme kvinder, for her kommer din kommende elsker; nemlig Mista Cool som er blevet fremstillet af den velkendte producent You2Toys. Mista Cool er en vaskeægte kærlighedsdukke som kun vil være med til at gøre dig tilfreds; og han stopper ikke før du selv synes at du har fået nok af ham.

  DKK 299,00
 • Bad Kitty Bondage Set 8 Dele
  0527963

  Et frækt bondagesæt som vil være med til at give jer det sidste i har brug for, for at få jeres kærlighedslege til at blive præcis som i vil have det inde i soveværelset. Dette sæt giver dig utrolig mange muligheder, herunder at opnå en kontrol over din partner, som du ikke har prøvet det før; her er det dig der bestemmer, mens din partner blot har at...

  DKK 0,00
 • You2Toys Sextreme Brystklemmer med 100 gram vægte
  0525359

  Elsker du når det niver og hiver i dine brystvorter? Hvis ja, har You2Toys lavet de perfekte sexvægte som du ikke kan undvære. Som overskriften så fint antyder, får du nemlig vægte der vejer hele 100 gram, hvilket vil kunne tilfredsstille selv den mere øvede i dette felt 

  DKK 199,00
 • Toyz4Lovers Real Rapture Strap-on 20 cm
  MSX007012960

  En realistisk dildo er altid godt at have, for med en realistisk dildo vil du kunne falde meget længere ind I dine fantasier og få den nydelse, som du gerne vil have. Derfor kan vi nu tilbyde dig Toyz4Lovers strap-on dildo, som er en af de bedste du kan finde på markedet.

  DKK 269,00
 • Leg Avenue Luxurious Satin Bow Bra Set
  LALO86613

  Hvis du gerne vil give din partner en perfekt overskrivelse, kan dette BH-sæt ikke være mere perfekt. Dette sæt kan du nemlig give til din partner (eller dig selv) uanset hvad anledningen er; julegave, fødselsdagsgave eller blot en romantisk gave er en af de få anledninger du kan benytte dig af.

  DKK 169,00
 • Pipedream Extreme Travel Trio Set
  3000008921

  Vælg mellem en åben mund, en skede der er bredt kun for dig eller en jomfrus stramme numse - eller hvad med at nyde dem alle tre når du nu alligevel er ude på en rejse? Kom ind i en af dem, og du vil hurtigt fortryde at du ikke har købt dette stykke sexlegetøj noget før.

  DKK 299,00
 • Pipedream Extreme The Gape-Her
  RD204

  Få en nydelse på en måde, som du ikke har fået før - ja, med dette frække stykke sexlegetøj får du et numsehul, som er blevet strukket helt åbent til dig. Du kan bare gå i gang med at tage sexlegetøjet analt - din drømmepige står foroverbøjet og klar til at dele sit numsehul sammen med dig.

  DKK 1.099,00
 • Bad Kitty Paddle
  024904634001

  En større seksuel aktivitet kan være med til at skabe en større lyst inde i soveværelset. Der findes mange måder hvorpå du kan øge jeres seksuelle aktiviteter, og en af dem er denne Bad Kitty Paddle som du kan bruge til at slå din partner med. Dette øger oftest spændingen og lader en af parterne være den dominerende overfor den anden

  DKK 159,00
 • Bad Kitty Anal Ballon
  0528722

  Nu får du muligheden for at prøve noget, du ikke har prøvet før - nemlig at blive fyldt helt ud analt. Dette fantastiske og uundværlige stykke sexlegetøj kan bruges til både kvinder og mænd.

  DKK 119,00
 • You2Toys Sæt Dig Og Nyd
  0565377

  Har du bare lyst til at sidde ned og derefter blive gjort tilfreds rent seksuelt? Så er You2Toys Sit & Love lige noget for dig. Her får du nemlig en oppustelig pude som sidder stabilt på gulvet - og det bedste af det hele er den vibrator som der naturligvis medfølger. Vibratoren er helt op til 16 cm lang, og der er derfor til alle dem som kan lide at...

  DKK 299,00
 • FETISH FANTASY SERIES EXTREME HOG TIE KIT
  MSX00300258

  Elsker du at være i kontrol, skal du investere i denne Fetish Fantasy series extreme hog tie kit. Med dette fulde sæt får du alt hvad du har brug for, for at kunne dominere dine elskere som du vil have det. Det er et utrolig nemt sæt at bruge, og alle delene har du mulighed for nemt og simpelt at binde din partner med.

  DKK 269,00
 • FETISH FANTASY SERIES SILKE REB
  MSX00300352

  Kunne du godt tænke dig at mestre den seksuelle art det er at bruge reb i forskellige sexlege? Så er dette silke-reb lige det i skal bruge i jeres frække lege i soveværelset. Rebet giver gode muligheder for at en af jer bliver bundet stramt og godt fast, således at i ikke kan bevæge jer; i stedet vil det være den dominerende partner der bestemmer hvad der...

  DKK 89,00
 • FETISH FANTASY SERIES KIT FETISH BEGINNER'S CUFFS
  MSX00300212

   Har du en lille fetish fantasi gemt i dig, som du aldrig rigtig har fået lov til at prøve? Så kan det være at dette begyndersæt er lige dig. Med dette sæt får du nemlig alt hvad du og din partner har brug for, for at få gang i de frække lege inde i soveværelset.

  DKK 119,00
 • Feelztoys Muvee Pure Silicone Viberende Penis Ring
  E21088

  Så er der nyt fra Feelztoy - og her får du alt hvad du har brug for af en penisring. Til denne penisring er der ikke blevet sparet på kvaliteten, for i stedet for at bruge blødt silikone er der blevet brugt ekstra blødt (men stadig stærkt) silikone, hvilket gør at penisringen er utrolig dejlig og behagelig at bære rundt på.

  DKK 99,00
 • Feelztoys Desi Pink Pure Silicone Love Balls
  E21148

  Her får du muligheden for en sensationel nydelse bliver du nød til at investere i disse love balls fra Feelztoy. De er allesammen lavet af et blødt og lækkert materiale, som gør det rart at få dem ind i sig.

  DKK 129,00
 • Liberator​ ​Black​ ​Label​ ​Esse Chaiselong
  LIB16041198A

  Black Label Esse Chaise bliver oftest betegnet som et kunstværk af dem, som har prøvet Black Label Esse Chaise i forbindelse med deres sexlege. Når du har investeret i dette produkt kan du nemlig være sikker på, at du får en dobbelt så stor nydelse når du og din partner er godt i gang med at tilfredsstille hinanden. 

  DKK 6.499,00
 • Liberator​ ​Black​ ​Label​ ​Esse
  LIB15962101

  Uanset om din partner foretrækker R&R eller måske S&M er vi sikker på at i vil kunne få står glæde af Liberators helt egen Black Label Esse. For at sige det mildt, er der nemlig ingen ende på de muligheder du får når du har investeret i en Black Label Esse. En af de mange muligheder du får er at skabe den stilling, som du så længe har ville ønske...

  DKK 5.999,00
 • Liberator​ ​Esse
  LIB15961545A

  Hvis du gerne vil forføre din partner eller ham du har et crush på, starter det hele her ved den traditionelle Liberator Esse. Esse er det ultimative tilbehør til dine sexlege, da det giver dig en perfekt mulighed for at opnå en ultimativ orgasme samtidig med at Esse giver dig nye sexpositioner, som du ikke vidste du ville elske. 

  DKK 4.799,00
 • Liberator​ ​Esse​ ​Chaiselong
  LIB16040198A

  Her har vi det perfekte produkt til dem der godt kan lide de positioner der kan bevæge sig henimod tantra. Denne Esse Chaise er markant nemmere at bruge end den traditionelle esse, hvilket skyldes at Esse Chaise har en længere og mere slank krop. Dette giver en lavere højde som giver dig en større frihed når du og din partner er i gang med jeres seksuelle...

  DKK 4.999,00
 • Liberator​ ​Décor​ ​Fascinator​ ​Tæppe
  LIB14155545A

  Disse vidunderlige lagner er blevet designet til et formål: Nemlig at få alle de væsker der forekommer i dine sexlege, uanset om det er sæd, glidecreme eller lotions. Du behøver aldrig bekymre dig om hvorvidt dine fine nye puder, tæpper eller lignende får de førnævnte væsker på sig, for de vil nemlig være dækket af dette tæppe.

  DKK 1.099,00
 • Liberator​ ​Axis-Magic​ ​Wand
  LIB15125545A

  Har du nogensinde tænkt på om du har kunne forbedre din komfort I dine sexlege med din partner? Hvis ja, er denne Axis-Magic Wand fra Liberator helt klart en mulighed du ikke kan undvære. Når du bruger din Axis-Magic Wand i dine sexlege vil du hurtigt opdage den støtte du får.

  DKK 1.199,00
 • Liberator​ ​Hipster
  LIB15791549

  Dette vidunder er blevet produceret således, at det altid vil følge din krops form. Denne form vil give dig den perfekte og idealle komfort og støtte, hvilket gør at dig og din partner har mulighed for at prøve nye sexstillinger af – stillinger, som i måske ikke har kunne prøve før eller har haft svært ved at føre ud i livet.

  DKK 1.399,00
 • Liberator​ ​Jazz​ ​Motion
  LIB16038187A

  Jazz er en musikart, hvor bevægelserne er blevet skruet helt i vejret og er du en af dem, som godt kan lide at bevæge sig selv på en sexet og uimodståelig måde, er denne Jazz Motion fra Liberator lige sagen for dig.  Dette vidunder giver dig mulighed for at opnå behagelige sexpositioner, som du ikke har kunne prøve før. 

  DKK 599,00
 • Liberator​ ​Decor​ ​Hjerte​ ​Kile
  E26291

  Få​ ​dit​ ​hjerte​ ​til​ ​at​ ​banke​ ​ekstra​ ​meget,​ ​med denne​ ​smukke​ ​og​ ​behagelige​ ​pude​ ​fra Liberator​. ​Den​ ​er​ ​både​ ​romantisk og​ ​praktisk​ ​til​ ​jeres​ ​seksuelle​ ​oplevelser. Puden​ ​er​ ​designet​ ​som​ ​et​ ​hjerte,​ ​der​ ​hjælper til at ​sørge​ ​for,​ ​at​ ​manden​ ​kan​ ​give​ ​en​ ​dybere penetration,​ ​samme​ ​tid​ ​med​...

  DKK 679,00
 • Liberator Bon Bon Sexpude
  E26286

  Vi​ ​kan​ ​her​ ​præsentere​ ​en​ ​yderst​ ​behagelig sexpude​ ​fra​ ​Liberator​ ​Kollektionen,​ ​der​ ​med garanti​ ​kan​ ​gøre​ ​de​ ​frække​ ​lege​ ​endnu​ ​bedre! Denne​ ​BonBon​ ​pude​ ​kan​ ​nydes​ ​alene​ ​eller sammen​ ​med​ ​en​ ​partner.​ ​Bruger​ ​du​ ​den​ ​med en​ ​partner,​ ​vil​ ​I​ ​opleve,​ ​hvor​ ​behagelig​ ​puden er​ ​at​ ​bruge​ ​som​...

  DKK 789,00
 • Bad Kitty Bondage Set
  O24904801001

  Enhver kvinde vil underkaste sig den dominerendes ordrer med dette sæt. Hun vil ikke kunne gøre modstand, og den dominerende vil derfor kunne gøre lige hvad han eller hende har lyst til. Du kan binde både arme og ben fast, samt blindfold hende, så hun får en pirrende fornemmelse, da hun ikke ved hvad der skal ske med hende.

  DKK 449,00
 • Leg Avenue Seamless Neon Leopard Mini Dress
  LA86575

  Denne minikjole vil bringe den frækkeste vildkat frem i enhver kvinde, der bærer den. Kjolen har nemlig et forførende leopard mønster og viser dine former frem på en udfordrende og sexet måde. Hvis du tager denne minikjole på, vil du være helt sikker på at du kan booste din selvtillid og få fingrene i den mand eller kvinde du ønsker at forføre.

  DKK 319,00
 • Leg Avenue Seraphina
  LA8869

  Man føler sig altid mere sexet i noget frækt tøj, og din partner vil ikke kunne få øjnene fra dig med dette sæt. Du får både et par frække korte shorts samt en forførende top, der vil fremhæve din bryster på bedste vis. Leg Avenue Seraphina viser dine former fra de bedste vinkler og du vil føle dig så sexet og selvsikker med dette sæt, at enhver mand...

  DKK 329,00
 • Pipedream Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug
  MSX00801792

  Dette er et helt fantastisk stykke sexlegetøj, der vil optimere din nydelse på en helt anden plan. Du får her både en penisring, samt en buttplug til at stimulere dit g-punkt i anus. En penisring er med til øge stimuleringen i penis under den seksuelle akt, så du får altså dobbelt nydelse med dette legetøj. 

  DKK 169,00
 • Nalone FiFi Klitoris Vibrator
  E24715

  Dette er ergonomisk klitoris vibrator, der giver dig den største nydelse, når du bruger den. Den er specielt designet til en klitoris, og der er tænkt på alle detaljer Nalone Fi Fi er udstyret med to tippe i spidsen, der har til formål at omringe din klitoris og virkelig få rørt på hele området.

  DKK 329,00
 • Casanova FOR MEN 2 in 1 -Shower gel & Shampoo Med Feromoner
  0610755

  Man siger at dufte er det der tiltrækker en anden person, og hvis du går og ikke helt ved om du dufter godt, så skal du i hvert fald prøve denne Casanova FOR MEN gel, som både er til hår og hud. Med denne gel vil du helt sikkert kunne forføre din drømme kvinde.

  DKK 89,00
 • Bad Kitty Fetish Set
  O24904713001

  Dette sæt er til kvinden, der ikke er bange for at være lidt slem, eller hvis du har en partner, som du ønsker at dominere for en stund. Bad Kitty har her et perfekt fetish sæt til jer, der er vild med S&M eller gerne vil prøve jer frem og udforske jeres grænser. Kvinden kan både blive lænket i håndjern og blindfolded og så kan partneren helt selv...

  DKK 369,00
 • Durex Pleasure Box Limited Edition
  0636452

  Denne frække Pleasure Box skal du og din partner da ikke gå glip af! I får alt hvad der skal bruges til en fræk og forførende aften med hinanden. Du kan evt. købe denne Pleasure Box til din partner som en fræk lille gave, for at overraske ham eller hende. Din partner vil med garanti være helt oppe at ringe over alle de lækre ting der følger med i pakken.

  DKK 179,00
 • Lykkepose til ham
  0636363

  Hvis du gerne vil forføre din partner, eller er der en mand, du gerne vil give en lækker overraskelse til, så skal du have fat i denne Lykkepose til ham.Han vil helt sikkert være klar på noget fræk leg, så snart han ser hvad der er i lykkeposen!

  DKK 99,00
 • Lykkepose til hende
  0636347

  Har du bare verdens bedste kæreste, eller har du en speciel kvinde i tankerne, du gerne vil forkæle lidt? Så har vi her en super spændende lykkepose, der helt sikkert vil gå lige i hjertet på kvinden i dit liv - eller få hende til at kaste sig over dig til en fræk stund!

  DKK 99,00
 • Smile Vibrerende Elskovs Kugler
  0589039

  Dette er nogle frække kærlighedskugler du kan bruge på dig selv eller sammen med din partner. Stars Sweet Smile har et forførende udtryk, og to frække kugler, der er formet til at give dig eller din partner en maksimal nydelse.

  DKK 269,00
 • Adrien Lastic Trigger
  0589861

  Her får du en vibrator, der med garanti vil give dig en intens orgasme hver gang du bruger den. Vibratoren er nemlig specielt designet til at kunne nå dit g-punkt, samme tid med at du mærker en vibrerende følelse på din klitoris.

  DKK 699,00
 • Adrien Lastic Mini Bonnie Genopladelig Rabbit Vibrator
  0589810

  Kender du det, at du er lige så godt i gang med din yndlings vibrator, og pludselig går den i stå, men du har ikke flere batterier? De fleste kvinder har været i denne situation, og vi ved at der ikke er noget mere frustrerende, når man var så tæt på en orgasme. Vi kan derfor tilbyde jer denne Mini Bonnie vibrator, der er genopladelig!

  DKK 499,00
 • Velv’Or Manhooed Be Steady Penis Delay Spray
  E26964

  Går du og er lidt små irriteret over, at du ikke kan holde længere i sengen, og ofte ikke når at give din partner en orgasme før du selv har fået en? Velv’Or Manhood har udviklet en helt specielt spray, der forhindrer i for tidlig sædafgang.

  DKK 149,00
 • Velv’Or Manhood After Shave Gel
  E24790

  Hvis du er en mand, der intimbarberer sig, og hvis du har en følsom og sart hud, så er denne Aftershave Gel lige noget for dig. Velv’Or Manhood har lavet en helt specielt shave gel, til mænd der er træt af at få røde knopper eller indgroede hår efter en intimbarbering.

  DKK 199,00
 • Velv’Or Manhood Penis Vitaminer
  E24787

  Mister du altid energien alt for hurtigt under de seksuelle lege med din partner? Hvis du føler, at du gerne ville give lidt mere end dit energiniveau egentlig orker, så skal du have fat i disse Manhood Penis Vitamins. Pillerne booster din energi og sørger for, at du kan gennemføre den seksuelle akt med en partner, uden at du må stoppe, fordi du...

  DKK 359,00

Kategorier