Dobbelt Dildo

Der er 5 produkter

En dobbelt dildo er en dele dildo. Du kan dele den med din partner eller med dig selv. En dobbelt dildo har dildo i begge ender og er sædvanligvis ekstremt fleksibel så den kan bøjes i alle mulige vinkler og retninger.

Hos Forplay har vi samlet alle vores dobbelt dildoer i denne kategori. Her er nogle med riller, nogle der er glatte, her er tyn...

En dobbelt dildo er en dele dildo. Du kan dele den med din partner eller med dig selv. En dobbelt dildo har dildo i begge ender og er sædvanligvis ekstremt fleksibel så den kan bøjes i alle mulige vinkler og retninger.

Hos Forplay har vi samlet alle vores dobbelt dildoer i denne kategori. Her er nogle med riller, nogle der er glatte, her er tynde og tykke, til anal og vaginal brug og i alle mulige former og materialer.

Har du behov for at få et bedre oveblik kan du filtrere ud fra f.eks. hvilken farver du kan tænke dig at din dildo skal være i. Du kan også vælge hvor meget den må koste og hvilken producent den skal komme fra. Når du har gjort det kan du endvidere sortere rækkefølgen du får produkterne vist i, som med den dyreste eller billigste først. Eller alfabetisk, eller den med flest eller færrest referencer skal vises først.

Mindre
Mere
Viser 1 - 5 af 5 produkter
 • Icicles No. 23 Mundblæst Glas Dobbelt Dildo
  PD2923-00

  Elegant, smuk, og håndlavet med en fantastisk sans for detaljer, denne luksuriøse Icicles No 23 glas dildo vil massere alle dine interne, følsomme zoner med orgasmisk dygtighed. Dildoen er et smukt kunstværk, fremstillet af mundblæst glas, hver og en er unik.

  DKK 289,00
 • Pipedream Basix Ribbed Dobbelt Dildo
  PD4311

  Vil du have nogle sjove oplevelser, så skal du prøve Basix Ribbed dobbelt dildo, der kan prale af sit fleksible og realistiske skaft, med 2 fede løgformede hoveder. Nyd den selv eller del fornemmelserne med en partner.

  DKK 279,00
 • Toyjoy Bend Over Boyfriend
  3006009697

  Bend Over Boyfriend er et frækt og pirrende stykke håndfrit sex legetøj, der er lidtanderledes end de normale strap-on. Hvis I er trætte af at skulle bruge bælter til at spændeen traditionel strap-on på, og ønsker noget mere fleksibelt, er dette legetøj helt perfekt forjer. 

  DKK 175,00
 • Toyz4Lovers Real Rapture Double U-Shaped 6” 15 cm.
  MSX00701185

  Her er det perfekte legetøj til dig som gerne vil variere og tilpasse dit ”eventyr” så du får den bedste orgasme som muligt, men samtidig ikke vil ud i det helt vilde legetøj. Denne Double Dildo super lækker at bruge, og som du kan se, er der gået efter realisme. Realismen kommer til udtryk i henholdsvis farven, men også i de kraftige blodåre som vi...

  DKK 139,00
 • Zado Fetish G-string med 2 dildoer
  020005121110

  Elsker du at give nydelse til din partner, er dette det ultimative sexlegetøj som du ikke kan undvære. Her får du nemlig en g-streng med hele 2 dildoer; så er der sjov for alle pengene. De to dildoer er 15,5 cm lange, hvoraf 11,5 normalt kan blive indført ind i din partner. Her har de mulighed for at komme langt ind og give din partner den nydelse som han...

  DKK 999,00